JUGUEM A PING PONG A CASA

ping pong

Beneficis i iniciació al ping pong

El ping pong és un joc ideal si busquem practicar esport en una superfície petita. Consisteix en una mena de tenis de taula, però en aquest cas la clau és la concentració juntament amb la rapidesa. Per als nens i nenes, és un joc perfecte per millorar la psicomotricitat a les mans, ja que no només es tracta de passar una pilota, la pilota ha de tocar un cop al nostre camp i dos cops al camp del contrari per marcar un punt, sempre sense tocar la xarxa.

ping pong

Tot i que sovint juguem al ping pong amb qualsevol material, és important que sigui amb el material adient al joc! Amb les seves pales, ja que tenen una forma especial, i amb les pilotes adequades, les quals tenen el pes i mida ideals per jugar-hi. Per tot això, t’expliquem quins són els materials imprescindibles per practicar ping pong.

 

Set de Ping-Pong Portàtil

Organitza un joc de ping-pong en qüestió de segons a la teva taula de menjador, el teu escriptori o a la taula de la terrassa! La xarxa de ping-pong retràctil converteix qualsevol taula de 180 cm d’amplada màxima i 5 cm de gruix en una taula de tenis de taula ideal.


Porta aquest ping-pong set amb tu per passar-ho bé en qualsevol moment!

 

Kit tenis de taula

Hi ha elements imprescindibles per a un bon joc de ping pong: les xarxes, les pales i les pilotes. Aquest kit ho té tot per començar a  jugar. Només necessitem trobar una taula!

ping pong 

Entrenament ping pong

Kit d’entrenamen per jugar al ping pong. Podem jugar sols o en parella.

ping pong

 

Joc infantil ping pong

I què us sembla un ping pong en miniatura? Per portar-lo a qualsevol lloc, i per jugar també a qualsevol joc! Nosaltres mateixos hem d’aconseguir anar passant la pilota d’un costat a un altre, utilitzant tan sols una mà.

ping pong

 

Ping pong plegable

Una taula de ping pong plegable va genial si tenim poca superfície o espai i juguem de tant en tant. És fàcil de muntar, i un cop muntat, només hem de jugar-hi com sempre!

 

ping pong

 

Mini ping pong

O fins i tot podem apostar per un joc de mini ping pong, això sí, tot i que no ho sembla, és molt més difícil! Les pales i la mateixa pilota són més petites, pel qual hem de tenir un major control de les mans per poder donar-li bé i enviar bé la pilota.

ping pong

 

Raquetes de ping pong

Un ping pong sense pales, no és ping pong! Perquè han de ser amb les mesures adients, el pes corresponent i amb el material adequat. I sempre és millor tenir-ne de més per si de cas. Perquè així podem jugar-hi fins a 4 persones!

ping pong

 

Pilotes de ping pong

Les pilotes adequades pel ping pong són també un material imprescindible per jugar-hi. I també és millor tenir-ne de més, perquè moltes vegades acaben perdudes o trencades.

ping pong

 

Xarxa de ping pong

I una bona xarxa, és clar! Una massa petita fa el joc molt més fàcil, i una massa gran el fa molt difícil. Així doncs, sempre va bé comptar amb una xarxa adequada per al joc.

ping pong
Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.