QUÈ FER AL PRIORAT AMB NENS

Priorat con niños

Tot el que pots fer al Priorat amb nens!

El Priorat és zona de natura, bons vins, paisatges increïbles, molta història, poblets… No acabaríem mai d’enumerar tot el que té! Des de Sortir amb nens us expliquem tot un seguit d’activitats i llocs per visitar al Priorat amb nens.

Priorat amb nens

 

Castells del Priorat

 

El Castell de Falset

El castell de Falset data de l’any 1168, tot i que es creu que el seu origen és més antic. Va ser bastit a sobre del turó que domina el poble, fet que el dota d’unes vistes molt boniques. A més a més, també és el Museu Comarcal, pel que fan diverses activitats i exposicions, moltes d’elles destinades a famílies.

➡  Troba més informació sobre el castell de Falset AQUÍ
 

Poblets amb encant al Priorat

 

Falset

Falset no només té un castell increïble, també és un poblet preciós amb un encant que perdura des de fa segles. Té carrerons estrets i petits que paga la pena visitar, i també la seva església o fins i tot Sant Gregori, un conjunt de roques vermelles i coves.

 

Siurana

Siurana és ple d’història, cultura i natura. Pels seus voltants es poden fer infinitats de rutes, visitar petits salts d’aigua i fer escalada. Però el seu encant també està al mateix poble, on hi ha tota mena de llegendes, com el Salt de la Reina Mora, i també molta història a la seva església i cementiri. També hi destaca la gastronomia, és clar!

Priorat amb nens

➡  Consulta totes les visites guiades de Siurana AQUÍ

 

Activitats culturals al Priorat

 

El Poblat Prehistòric del Puig Roig del Roget

El Poblat Prehistòric del Puig Roig data d’entre els segles IX i VII aC i és un dels millors conservats de tota Catalunya. Recorrent aquest petit poblat es pot conèixer encara millor la història de la comarca del Priorat. A més, pels seus voltants es troba Siurana i té unes vistes precioses del poble i del Montsant.

Priorat amb nens

➡  Troba més informació sobre aquest poblat prehistòric AQUÍ

 

Les Mines de Bellmunt

Les Mines de Bellmunt tenen un total de 20 plantes que arriben fins als gairebé 600 metres de profunditat. A través del recorregut es pot conèixer la tradició minera a la comarca del Priorat, així com la vida dels miners. I a més, és tota una aventura sota la terra!

Priorat amb nens

➡  Consulta tota la informació sobre les Mines de Bellmunt AQUÍ
 

Excursions pel Priorat amb nens

 

El Camí del Secretari a Margalef

Aquesta ruta circular és de 12,60 quilòmetres però de dificultat baixa. A través d’aquest camí es visiten diferents barrancs, coves i passos que converteixen l’excursió en una autèntica aventura. A més, al Barranc de la Coma Negra, un dels llocs per on passa l’itinerari, hi ha nidificació i cria de tortugues mediterrànies.

Priorat amb nens

➡  Consulta tota la informació sobre la ruta del Camí del Secretari AQUÍ

 

El Camí entre Margalef i La Bisbal

Aquesta ruta de 4,14 quilòmetres i amb un desnivell de 100 metres és l’encarregat d’unir Margalef i La Bisbal de Falset. I no només serveix per a això, perquè al llarg del camí hi ha vistes increïbles de cataractes, coves i petits ponts que haurem de travessar. Una excursió plena de natura i que paga la pena per tal de veure el poblet de Margalef.

Priorat amb nens

➡  Consulta més informació sobre l’excursió entre Margalef i La Bisbal AQUÍ

 

Activitats aquàtiques al Priorat

 

Rutes per l’embassament de Siurana

Siurana té història, cultura, gastronomia, i també molt esport! Al seu embassament es poden practicar diferents activitats aquàtiques com el barranquisme, la piragua i el caiac. I tot això envoltat pel paratge natural del Montsant. Aventura i natura alhora.

Priorat amb nens

➡  Troba més informació sobre les activitats de l’embassament de Siurana AQUÍ

 

Animals del Priorat per visitar amb els nens

Centre de Recuperació de la tortuga mediterrània a Marçà

Aquest centre de recuperació té dues funcions principals: la recuperació i conservació d’exemplars de tortuga mediterrània i l’objectiu d’incentivar la reproducció amb un possible alliberament de cara al futur. El centre també acull altres espècies de tortugues i també compta amb el Parc de les Olors, una petita zona on es divulga el món i la importància de les plantes.

Priorat amb nens

➡  Consulta més informació sobre el Centre de Recuperació de la tortuga mediterrània AQUÍ