✅ Sortir amb nens et recomana

đŸ‘©â€đŸ‘ŠđŸ’— Especial Dia de la mare

  • LLIBRES INFANTILS PEL DIA DE LA MARE

    Passem una bona estona de lectura amb ells llegint llibres infantils pel Dia de la Mare. Mira els que et recomanem des de Sortir amb nens.

  • dia de la mare FESTIVITAT DEL DIA DE LA MARE

    El primer diumenge del mes de maig celebrem el Dia de la Mare. PerĂČ per quĂš ho celebrem aquest dia? Quin es l'origen? A Sortir amb nens t'ho expliquem!

  • COL·LECCIÓ MARES, A PARTIR D’1 ANY

    Col·lecciĂł MARES, de Mar Benegas i Gareth Lucas Per a infants a partir d’1 any Una introducciĂł dolça al mĂłn animal que reforça i fomenta l’amor per tothom. Una col·lecciĂł de llibres – Mare granota, Mare Ă nega, Mare ossa –…

Parcs per anar amb nens i nenes

  • Jardins de Can JalpĂ­ JARDINS DE CAN JALPÍ, A ARENYS DE MUNT, AL MARESME

    Una espectacular zona d'esbarjo a Arenys de Munt. Els Jardins de Can JalpĂ­ estan situats just abans d'arribar a Arenys de Munt. És una zona fantĂ stica per passar-hi un dia solejat en famĂ­lia, ja que els petits tenen un espai…

  • EL PARC DE LA CREUETA DEL COLL, A BARCELONA

    Un llac convertit en una piscina publica, a l'estiu. El Parc de la Creueta del Coll estĂ  situat al districte de GrĂ cia de Barcelona. La peculiaritat d’aquest parc Ă©s que tĂ© un gran llac apte per al bany i que,…

  • parque natural del montseny EL PARC NATURAL DEL MONTSENY

    Reserva de la Biosfera. El Parc Natural del Montseny ofereix moltes possibilitats per fer excursions i caminades o simplement per passejar gaudint d’un paisatge de gran bellesa.

  • PARC DE LA RIELLA, A AGRAMUNT

    Un parc amb tres itineraris: poĂštic, natural i antrĂČpic.

Rutes en bicicleta

  • RUTA DEL CARRILET D'ANGLÈS A AMER RUTA DEL CARRILET D’ANGLÈS A AMER

    La ruta que hem fet des de sortir amb nens va d'AnglĂšss a Amer, a la comarca de La Selva. Es combinen trams d'asfalt amb camins de terra.

  • via verda de la terra alta LA VIA VERDA DE LA TERRA ALTA

    23 quilĂČmetre, d'Arnes a Pinell de Brai. Travessant tĂșnels, viaductes, rius....En tot moment fa baixada per tant no us espanteu pel nĂșmero de quilĂČmetres. És una ruta molt planera i fĂ cil per fer amb nens i nenes.

  • la gola delt er LA GOLA DEL TER, AL BAIX EMPORDÀ

    Recorrent en bici l'Ășltim tram del riu, fins a la platja de la Fonollera. Aquesta Ă©s una ruta en bicicleta per un paratge tranquil i ple de riquesa natural com Ă©s el tram final del riu Ter: des de Torroella…

  • aiguamolls de l'empordĂ  ELS AIGUAMOLLS DE L’EMPORDÀ EN BICICLETA

    Des de El Cortalet fins a l'Estany Europa. El Parc Natural dels Aiguamolls de l'EmpordĂ  compta amb un conjunt d'itineraris que ens acosten a la vegetaciĂł i als animals que hi viuen.

Excursions amb nens

  • excursions a sant bartomeu de grau amb nens EXCURSIONS A SANT BARTOMEU DEL GRAU AMB NENS I NENES

    Sant Bartomeu del Grau Ă©s una petita poblaciĂł plena d'histĂČria i, com tot al LluçanĂšs, tambĂ© de molta natura! Per aixĂČ, des de Sortir amb nens et proposem les millors excursions a Sant Bartomeu del Grau amb nens i nenes.

  • parque natural del montseny EL PARC NATURAL DEL MONTSENY

    Reserva de la Biosfera. El Parc Natural del Montseny ofereix moltes possibilitats per fer excursions i caminades o simplement per passejar gaudint d’un paisatge de gran bellesa.

  • BESALÚ, A LA GARROTXA

    Declarat Conjunt històric-Artístic Nacional pel seu valor arquitectònic. Besalú té un encant especial, és un poble ple de racons per observar, ple de carrers per passejar i on es respira un doble ambient: medieval i jueu, que és la seva…

  • TORRE BENVIURE A SANT BOI DE LLOBREGAT

    La torre de defensa medieval de Benviure va ser construïda al s. X per defensar la ciutat de Barcelona dels atacs procedents dels regnes d’Al-Andalus. Visita lliure tots els diumenges d'11'30 a les 13'30 hores.

🚂 Trens per anar amb nens

  • Diumenges d'11 a 13 hores TRENET DE LA VALL D’ARO, A CASTELL D’ARO

    El Parc de l'estaciĂł acull el circuit de 700 metres de via per a mĂ quines de 5 polzades, amb dos vies de cĂ rrega i descĂ rrega de viatgers.

  • ELS MILLORS TRENETS PER ANAR AMB NENS A CATALUNYA

    A Sortir amb nens hem fet un recopilatori amb els trens mĂ©s atractius i interessants per a poder viatjar amb els nens. Aquesta activitat farĂ  gaudir a tots, petits i grans, ensenyant-los, de forma lĂșdica, el funcionament dels trens de…

  • EL TREN DE PALAU, A PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

    El Tren de Palau es troba al Parc de l'Hostal del Fum, a Palau-solitĂ  i Plegamans. Fa un recorregut de vint minuts que dĂłna la volta al Parc i convida als viatgers a experimentar les sensacions de viatjar en un…

  • EL TREN DEL CIMENT

    El Ferrocarril Turístic de l'Alt Llobregat, conegut també com el Tren del Ciment, uneix la Pobla de Lillet amb la zona del Clot del Moro, al terme municipal de Castellar de n'Hug.

Museus per anar amb nens i nenes

  • VISITA GUIADA AL PALAU DE LA MÚSICA CATALANA

    Per entendre-ho tot i gaudir-ho al mĂ xim amb els mĂ©s petits, es pot optar per una visita guiada al Palau de la MĂșsica Catalana.

  • MINITARRACO, A TARRAGONA

    Espai temàtic, especialment pensat per a la mainada, amb reproduccions artesanals a escala dels principals monuments de Tarragona.

  • BIG FUN MUSEUM, A BARCELONA

    Big Fun és el museu d'il·lusions i entreteniment més original de Barcelona on trobareu habitacions temàtiques, increïbles instal·lacions 3D, laberints, viatjareu en el temps per mons i realitats fantàstiques, trobareu sĂșper meravelles, piscines de boles i dolços gegants!

  • museus d'artistes a Catalunya MUSEU DALÍ A FIGUERES

    Visita a el Museu DalĂ­ a Figueres en famĂ­lia, la Casa-Museu a Portlligat i el Castell Gala-DalĂ­ a PĂșbol! Des Sortir amb nens us expliquem quĂš i com veure tot el museu amb els nens i nenes. PerquĂš Ă©s important…

Parcs d'aventura

Jocs infantils per fer a casa

  • jocs sensorials per a nadons 3 JOCS SENSORIALS PER A NADONS

    Els nadons tenen tot un mĂłn per descobrir i explorar! Des de Sortir amb nens us ensenyem com fer 3 jocs sensorials per a nadons. Us animeu?

  • ELS MINI JOCS MÉS ORIGINALS I DIVERTITS

    Els jocs sempre van bé per passar una bona estona en família i per divertir-se! I si no tenim molt espai, sempre estan les versions reduïdes; els mini jocs.

Jocs per fer en familia

Festes infantils

Consells pels pares