COM ES FA EL SABÓ PER FER BOMBOLLES?

Fem bombolles de sabó amb els nens i nenes

Les bombolles de sabó ens tornen bojos! Perquè no només és una activitat per jugar amb els nens petits, ens hem de sumar tota la família! A qui no li agrada córrer darrere d’una bombolla flotant? O somiar que hi poden ficar-nos dins i volar? Des de Sortir amb nens us expliquem com fer bombolles i us ensenyem uns quants jocs per passar una estona divertida deixant volar la imaginació.

COM ES FA EL SABÓ PER FER BOMBOLLES?

 

Com es fan les bombolles de sabó?

Primer de tot hem de saber com podem fer les bombolles de sabó, perquè podem fer aquest sabó a casa si no en tenim. I és ben fàcil de fer! Només necessitem 3 parts d’aigua i una de sabó, o bé de detergent per rentar els plats i gots de la cuina.Ho introduïm en un pot petit, el tanquem i el movem bé perquè tot quedi ben barrejat. Després, ho provem per veure si funciona. Si tot i això costa, podem afegir una mica més de sabó. Fàcil i en un moment ho tenim preparat!

.

7 jocs per fer bombolles de sabó

Pistola de bombolles de sabó

Mireu que bé! Una pistola totalment inofensiva i molt molt divertida, perquè l’únic que dispara són bombolles de sabó. Podem jugar a mil històries diferents, com indis i vaquers, policia i lladres… A veure qui dispara primer.

 

Cordes per fer bombolles de sabó gegants

De ben segur que a tots ens agraden les bombolles gegants, aquelles en les que pensem que tant de bo hi poguéssim flotar endins. Aquestes cordes aconsegueixen formar les bombolles gegants, però cal molta pràctica! Com més gran, més difícil.

 

Sabó líquid per fer bombolles

Si no tenim sabó a casa o volem un sabó líquid especial per les bombolles, també hi ha! És l’ingredient principal per formar aquesta activitat plena de diversió.

bombolles de sabó

 

Trompeta per fer bombolles de sabó

Els nens i nenes també poden ser músics i fer bombolles alhora. Aquest petit instrument n’és l’encarregat! Amb la trompeta només cal que hi bufem, i sortiran un munt de bombolles!

 

Màquina que crea bombolles de sabó

Si busquem jugar amb les bombolles sense preocupar-nos de res més, només de perseguir-les, també n’hi ha màquines molt divertides per fer-ho. A veure qui és més ràpid! Perquè surten totes de cop.

 

Balena que fa bombolles de sabó

O bé si ens agraden els animals i només volem perseguir bombolles sense bufar, aquesta balena ho pot aconseguir. Ella sola ens donarà les millors bombolles per jugar i perseguir-les fins a cansar-nos.

 

Kit de formes per fer bombolles de sabó

I sabeu que podem fer bombolles de diferents formes? El secret està en la plantilla que utilitzem per bufar. N’hi ha de molts tipus; rodones, cors, estrelles…
➡ Mira com fer carreres bufant AQUÍ

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.