QUÈ FER AL VALLÈS OCCIDENTAL AMB NENS I NENES?

vallès occidental con niños

Activitats per anar al Vallès Occidental amb nens!

Al Vallès Occidental hi ha història, animals, molts parcs, zones d’esbarjo, natura, tobogans gegants i fins i tot trens genials per recórrer molts dels seus indrets.


PUBLICITATDes de Sortir amb nens hem preparat un llistat ben complet de tot el que  pots fer en família al Vallès Occidental.

vallès occidental amb nens

 

Parcs al Vallès Occidental

Parc de la Serreta a Rubí

Aquest parc combina disseny i jocs per a tots els nens, perquè és totalment inclusiu. A més a més, té rocòdrom i tobogans gegants. Una zona de lleure perfecta pels nens i per gaudir de vistes boniques.

vallès occidental amb nens

➡  Consulta més informació sobre el parc de la Serreta AQUÍ

 

Parc Central a Santa Perpètua de Mogoda

El Parc Central de Santa Perpètua de Mogoda està format per sis espais ben diferenciats: El Passeig dels Colors, el Camí de la Granja, el Passeig de la Ribera, la Bassa, l’Anella i la plaça de l’Amfiteatre. Tots ells tenen el seu encant, però el que més crida l’atenció és la seva bassa amb les passarel·les per poder-s’hi acostar.

vallès occidental amb nens

➡  Troba més informació sobre el Parc Central a Santa Perpètua de Mogoda AQUÍ

 

El Parc de Catalunya a Sabadell

El Parc de Catalunya té gairebé 45 hectàrees i n’hi ha de tot! Carril bici, un llac artificial, un embarcador, tobogans gegants, un tren en miniatura, una pista d’Skate, un circuit de Biketrial, parcs infantils per a diferents edats, una pista de gel, zones de pícnic, un espai d’esbarjo per a gossos, zones de gimnàstica per a gent gran, un amfiteatre i una zona WIFI. Perfecte tant per grans com per petits.

vallès occidental amb nens

➡  Consulta tota la informació sobre el Parc de Catalunya AQUÍ

 

Parc de l’Hostal del Fum a Palau-Solità i Plegamans

En aquest parc es gaudeix sobretot de la natura. Aquí els nens hi poden córrer, jugar per l’herba i passar un dia en família amb un petit pícnic. Fins i tot hi té un petit tren en miniatura per passejar-s’hi per tota l’àrea del parc.

vallès occidental amb nens

➡  Troba tota la informació sobre el Parc de l’Hostal del Fum AQUÍ

 

El tren de Palau

Mitjançant aquest tren podem recórrer tot el Parc de l’Hostal del Fum. Hi ha estacions, ponts, cotxeres, un taller, passos a nivell, tot preparat per aquest tren que circula a 10 quilòmetres per hora, envoltat de natura i espais verds.

vallès occidental amb nens

➡  Troba tota la informació sobre el tren de Palau AQUÍ


PUBLICITATParc de Vallparadís

El Parc de Vallparadís és a Terrassa i és el parc urbà més gran de tota Catalunya. De fet, va estar declarat com a  Monument Històric Artístic per part del Govern de l’Estat. I a dins s’hi pot fer gairebé de tot! Hi ha història, art, zones naturals, un petit llac i a l’estiu es fa un cinema a l’aire lliure i altres activitats d’esbarjo per a tota la família.

vallès occidental amb nens

➡  Consulta més informació sobre el Parc de Vallparadís AQUÍ

 

Museus per anar amb nens al Vallès Occidental

Tallers per a nens a l’Institut Català de Paleontologia

L’Institut Català de Paleontologia té l’objectiu principal d’apropar el món de la paleontologia a tota la família, en especial als més petits, d’una forma lúdica. I això ho fa amb diversos tallers adaptats a nens més petits o a famílies senceres.

vallès occidental amb nens

➡  Consulta tota la informació sobre els tallers infantils a l’Institut Català de Paleontologia AQUÍ

 

El Museu del Gas a Sabadell

Aquest és l’únic museu dedicat a la temàtica del gas a Catalunya i Espanya. Acull la Fundació Gas Natural Fenosa i vol preservar i difondre el patrimoni històric dels sectors del gas i l’electricitat, l’evolució tecnològica i el seu impacte a la societat, a més a més d’explorar totes les opcions que ens dóna el futur.

vallès occidental amb nens

➡  Troba més informació sobre el Museu del Gas AQUÍ


PUBLICIDADTallers familiars al Museu del Gas

I no poden faltar els tallers familiars! Per passar un dissabte o diumenge aprenent, gaudint i ensenyant als més petits tot el relacionat dins l’àmbit del gas.

vallès occidental amb nens

➡  Troba tota la informació sobre els tallers familiars del Museu del Gas AQUÍ

 

La Masia Freixa a Terrassa

La Masia Freixa va estar dissenyada per l’arquitecte Lluís Muncunill entre els anys 1905 i 1910. Es troba dins del Parc de Sant Jordi, a Terrassa, i crida l’atenció per la seva influència d’estil gaudinià. Es pot visitar de dilluns a diumenge durant l’estiu i es poden concertar visites durant tot l’any.

vallès occidental amb nens

➡  Consulta tota la informació sobre la Masia Freixa AQUÍ

 

Passaport dels Museus del Vallès Occidental

I que millor forma n’hi ha de recórrer tots els museus del Vallès Occidental que amb el Passaport dels Museus? Gràcies a aquest podem conèixer la història i el patrimoni de Castellbisbal, Cerdanyola del Vallès, Montcada i Reixac, Ripollet, Rubí, Sabadell, Sant Cugat de Vallès i Terrassa, algunes de les poblacions més destacades de la comarca.

vallès occidental amb nens

➡  Consulta tota la informació sobre el passaport dels museus AQUÍ


PUBLICITATExcursió i rutes per fer amb nens al Vallès Occidental

La Mola amb els nens

La Mola es troba al Parc Nacional de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac i és la muntanya més alta de la zona, amb uns 1.000 metres d’altitud i 360 metres de desnivell. És una excursió que a vegades pot fer-se una mica pesada, però les vistes ho compensen. A més a més, en pujar la muntanya trobem el Monestir romànic de Sant Llorenç de Munt.

vallès occidental amb nens

➡  Troba més informació sobre l’excursió a La Mola AQUÍ

 

La Ronda Verda de la Riera a Palau-Solità i Plegamans

La Ronda Verda recorre una zona verda i plena de natura: la riera de Caldes. És un recorregut que es pot compartir entre ciclistes i vianants i que serveix per conèixer millor la fauna i la flora del riu que hi passa pel sobre. A més a més, té diverses zones on fer un petit descans i admirar l’entorn.

vallès occidental amb nens

➡  Troba tota la informació sobre la Ronda Verda de la Riera AQUÍ

 

La Via Verda del Vallès

La Via Verda del Vallès es pot començar a l’estació de FGC de Bellaterra i travessa camins que passen gairebé pel mig del bosc. La ruta es pot fer tant a peu com en bicicleta, i és una oportunitat perfecta per gaudir de l’espai natural que està tan a prop de la ciutat.

vallès occidental amb nens

➡  Troba més informació sobre la Via Verda del Vallès AQUÍ

 

Ruta amb bicicleta a Gallecs

Gallecs és un espai rural protegit que compagina la preservació de la natura  amb la pràctica de lleure. És una zona agrícola on es poden fer diverses excursions alhora que es descobreix història i patrimoni de la zona, com l’església de Santa Maria de Gallecs.

vallès occidental amb nens

➡  Troba més informació sobre la ruta en bicicleta pels Gallecs AQUÍ


PUBLICIDADNatura i animals per visitar al Vallès Occidental

Cim d’àguiles a Sant Feliu de Codines

Cim d’àguiles és un centre especialitzat en aus rapinyaires, de fet en tenen fins a 28 espècies diferents. Al centre s’estudia, es cria i es fan vols d’aquestes aus. Els visitants aprenen molt sobre les àguiles. I si a més a més veuen els seus vols, es converteix en una experiència increïble per als més petits!

vallès occidental amb nens

➡  Troba més informació sobre el Cim d’àguiles AQUÍ

 

Centre d’educació ambiental a Can Coll

A la masia de Can Coll es poden veure gallines, pollets, conills, ànecs, una somera, una truja i una vaca. I també aprenem com mengen, com es cuiden i algunes curiositats d’aquests animals.

vallès occidental amb nens

➡  Consulta tota la informació sobre Can Coll AQUÍ


PUBLICITATParcs d’esports i d’aventura al Vallès Occidental

Natupark a Cerdanyola del Vallès

Natupark consta d’una sèrie de circuits aeris construïts als arbres, que els més aventurers haurien de recórrer passant per ponts de fusta, tirolines i superant tota mena de jocs d’habilitat i destresa. Combina esport, aprenentatge i una bona estona.

vallès occidental amb nens

➡  Consulta més informació sobre Natupark AQUÍ

 

Biketrial a Sabadell

El Biketrial de Sabadell està dins del Parc de Catalunya, i té més de 1.500 metres quadrats. És un espai pensat tant per principiants com per a experts en la matèria. De fet, la seva superfície està dividida en dues zones que es diferencien per les característiques dels obstacles:  una zona artificial amb formigó i grans neumàtics i una altra amb roques, troncs i travesses de tren.

vallès occidental amb nens

➡  Troba més informació sobre el Biketrial AQUÍ

 

Skatepark a Sabadell

L’skatepark també queda dins del Parc de Catalunya. És una petita zona per practicar i gaudir d’aquest esport alhora que estem envoltats de natura i espais verds.

➡  Troba més informació sobre l’Skatepark AQUÍ

 

Tobogans gegants per a nens al Vallès Occidental

Els tobogans gegants de Sant Cugat del Vallès

Al Parc el Turó de Can Mates hi ha una sorpresa, o sorpreses; molts tobogans gegants! I també té tirolines, casetes de fusta, tobogans amb girs… Tots els ingredients per assegurar la diversió dels més petits.

vallès occidental amb nens

➡  Consulta més informació sobre els tobogans gegants de Sant Cugat del Vallès AQUÍ

 

Castells amb encant al Vallès Occidental

Castell de Cartoixa de Vallparadís a Terrassa

A Terrassa també hi ha un castell, el de Cartoixa. És originari del segle XII tot i que va ser entre els segles XIV i XV quan va abandonar la seva funció de castell per esdevenir una cartoixa o monestir. Actualment el castell és la seu principal del Museu de Terrassa i es pot visitar.

vallès occidental amb nens

➡  Troba més informació sobre el castell de Cartoixa de Vallparadís AQUÍ


PUBLICITAT