JARDINS DE CAN JALPÍ, A ARENYS DE MUNT, AL MARESME

Jardins de Can Jalpí

Una espectacular zona d’esbarjo a Arenys de Munt

Els Jardins de Can Jalpí estan situats just abans d’arribar a Arenys de Munt. És una zona fantàstica per passar-hi un dia assoleiat en família, ja que els petits tenen un espai inmens per córrer i entretenir-se mentre els grans gaudeixen d’un dia a l’aire lliure.

Venint per la carretera que uneix Arenys de Mar i Arenys de Munt, a ma esquerra, veurem una gran zona verda.


PUBLICITATDe seguida trobarem una indicació que ens marca la direcció per anar al Castell de Can Jalpí i allà hi trobarem un pàrking molt gran.

Podem deixar els cotxes al pàrking i seguir les indicacions que ens conduiran cap al Parc d’Aventura (JalpiAventura) que agafa el nom dels Jardins.

Davant nostre s’obre un gran espai verd ideal per passejar, estar en contacte amb la natura i poder practicar activitats durant tot el dia.

Hi ha una zona de jocs per als nens i nenes a la zona més baixa dels jardins.

Allà hi trobarem taules per poder menjar i fer un pícnic.

Camins enmig d’un bosc d’eucaliptus i bambús ens permetran fer unes passejades tranquil-les gaudint d’aquest ambient natural.

A la zona més alta dels jardins hi trobem el Castell Jalpí, una gran fortalesa emmurallada originària del segle XIX  que ens fa recordar èpoques passades, envoltat d’un llac artificial.

És molt agradable donar un tomb pel llac i gaudir de la bellesa del castell i el seu entorn. Actualment el castell és un restaurant on s’hi celebren casaments i d’altres esdeveniments.

MÉS INFORMACIÓ

Jardins de Can Jalpí amb nens

Plaça Roure de Guernika (08358 Arenys de Munt) - Barcelona

Comarca:

Maresme
Latitud i Longitud:
41.5987720, 2.538828

Més informació

Com arribar als Jardins de Can Jalpí
  • Autopista C-32 (sortida 109, direcció Girona, o sortida 111, direcció Barcelona). Enllaçar amb la carretera que va a Arenys de Mar direcció a Arenys de Munt. Abans d’arribar al poble, a ma esquerra, creuant la riera.
Llegeix també:
Aventura al bosc. En un marc incomparable, un espai de lleure, equipat de forma permanent, on es poden realitzar una sèrie de recorreguts pels arbres de forma emocionant i molt divertida.