RECEPTES DE MELMELADES PER FER AMB NENS

recetas de mermeladas

Fem les millors receptes de melmelades!

Fer melmelada pot esdevenir en una tarda molt divertida amb els nens! Fer-les és molt fàcil, pel que gairebé poden fer-ho quasi tot ells mateixos nens amb una mica d’ajuda dels pares i mares. A més a més, les receptes de melmelades són una alternativa més saludable a les que podem trobar a les botigues. I no només això, amb qualsevol mena de melmelada podem fer altres receptes boníssimes. T’ho expliquem tot!

receptes de melmelades

Melmelades casolanes

Melmelada de pera

La pera és una fruita amb un gust molt suau, pel que és una melmelada ideal per barrejar amb altres receptes com pastissos o pasta fullada. Per fer-la, només cal tallar-la, barrejar-la amb sucre i escalfar-la per després batre-ho tot, o bé deixar trossets. Una recomanació és afegir-hi una branca de canyella per donar-li un gust una mica més fort.

receptes de melmelades

➡ Troba tota la recepta de la melmelada de pera AQUÍMelmelada de carabassa

Quan estem a la tardor, s’ha d’aprofitar al màxim els productes de temporada! I la carabassa és un d’ells. Aquesta és una fruita molt dolça que gairebé és un substitutiu de sucre, pel que la recepta no ha de contenir tanta quantitat d’aquest i serà una melmelada molt més sana. A més a més, és ideal per combinar amb ingredients salats com el formatge.

receptes de melmelades

➡ Consulta com fer melmelada de carabassa AQUÍ

 

Melmelada d’albercoc

Entre els mesos de maig i setembre l’albercoc esdevé una de les fruites preferides, sobretot per als més petits. La melmelada d’albercoc és perfecta per la temporada de calor i poder combinar-la amb altres dolços. Per fer-la només cal escalfar-la amb sucre a una cassola i batre-ho tot, o bé deixar trossets petitets.

receptes de melmelades

➡ Troba com fer melmelada d’albercoc AQUÍ

 

Melmelada de móres

Les móres són boníssimes! I com a tal, també es mereixen una melmelada casolana ben bona. A més a més, va molt bé per combinar tant amb receptes salades com dolces. Per fer-la només hem de rentar-les bé i escalfar-les amb aigua, sucre i suc de llimona. En aquest cas, millor batre-ho tot, ja que els trossets poden molestar més al ser tan petits.

receptes de melmelades

➡ Consulta com fer la melmelada de móres AQUÍ

 

Melmelada de préssec

No pot faltar la melmelada de préssec! Molt semblant a la d’albercoc però una mica més suau. A més a més, el préssec el solem trobar a qualsevol fruiteria durant tot l’any. Com la resta de melmelades, només hem d’escalfar els trossets de préssec amb suc de llimona i sucre. Ho podem batre o gaudir dels seus trossets.

receptes de melmelades

➡ Mira com fer melmelada de préssec AQUÍ

 

Receptes amb les melmelades casolanes

Pastís de melmelada amb pasta brisa

Aquest pastís està fet amb melmelada d’albercoc, tot i que també es pot fer amb melmelada de pera, de móres, de préssec… De la que més ens agradi! A un motlle apte per al forn estenem la pasta brisa i a continuació podem abocar la melmelada escollida. Afegim tires de pasta brisa pel damunt, escalfem, i tot llest per gaudir!

receptes de melmelades

➡ Mira com fer el pastís de melmelada i pasta brisa AQUÍ

 

Pastís de formatge amb melmelada de móres

Unes postres boníssimes que mai fallen! I que milloren molt si estan fetes de melmelada de móres casolana. La base la fem de galetes triturades. D’altra banda, per fer el farcit de formatge només cal barrejar nata, formatge, sucre i gelatina i ho aboquem al damunt de la base. Deixem refredar i afegim l’ingredient clau, la melmelada de móres!

receptes de melmelades

➡ Consulta com fer el pastís de formatge amb melmelada de móres AQUÍMÉS INFORMACIÓ

data inici
30-11--0001