ADVENTURE PARK, A SANTA SUSANNA, AL MARESME

Parc Adventure Park

A Adventure Park existeixen varis recorreguts entre els arbres, que estan units per ponts, xarxes, cables i tirolines i permeten passar d’arbre en arbre sense tocar el terra, amb la màxima seguretat, tant per els participants com per els propis arbres.

Els participants gaudiran i participaran activament en un esport convertit en joc i al revés. També és un recorregut amb activitats que posa en marxa aptituds, moviments, decisions i emocions que no s’experimenten habitualment. L’instint de superació es veu reforçat.

L’Aventura al Bosc està formada per 3 circuits diferents:

1- Circuit Infantil: Per a tots els públics amb una estatura mínima de 1,10m. L’alçada màxima de les plataformes es de 2,5m. i la durada aproximada del recorregut és de 1:30h. Té un total de 12 proves.

2- Circuit Emoció: Per a tots els públics amb una estatura mínima de 1,30m. L’alçada màxima de les plataformes és de 8m. i la durada aproximada del recorregut és de 2h. Té un total de 20 proves.

3- Circuit Canoping: Per a tots els públics amb una estatura mínima de 1,40m. Un espectacular circuit de tirolines que sumen quasi 1000 m. de longitud. i la durada aproximada del recorregut és de 1h. L’edat mínima per participar sense supervisió d’adults és de 14 anys. Està format per un total de 12 tirolines.

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Adventure Park amb nens

Camí de la Riera s/n (08398 Santa Susanna)

Comarca:

Maresme
Latitud i Longitud:
41.6415634, 2.669261
Mòbil:
679 443 095
Web:
http://www.activ-natura.com/?#

Com Arribar-hi

Més informació

Horaris
  • Obert tot l'any, el juliol i agost cada dia de 9 a 20 hores
  • La resta de l'any tots els dissabtes, diumenges i dies festius de 9 a 20 hores
  • Els dies laborables el centre obre sota reserva per a grups mínims de 10 persones.