✅ Sortir amb nens et recomana

đŸ‘©â€đŸ‘ŠđŸ’— Especial Dia de la mare

  • LLIBRES INFANTILS PEL DIA DE LA MARE

    Passem una bona estona de lectura amb ells llegint llibres infantils pel Dia de la Mare. Mira els que et recomanem des de Sortir amb nens.

  • dia de la mare FESTIVITAT DEL DIA DE LA MARE

    El primer diumenge del mes de maig celebrem el Dia de la Mare. PerĂČ per quĂš ho celebrem aquest dia? Quin es l'origen? A Sortir amb nens t'ho expliquem!

  • COL·LECCIÓ MARES, A PARTIR D’1 ANY

    Col·lecciĂł MARES, de Mar Benegas i Gareth Lucas Per a infants a partir d’1 any Una introducciĂł dolça al mĂłn animal que reforça i fomenta l’amor per tothom. Una col·lecciĂł de llibres – Mare granota, Mare Ă nega, Mare ossa –…

Parcs per anar amb nens i nenes

  • Parc de Torrebalnca EL PARC DE TORREBLANCA, AL BAIX LLOBREGAT

    Un jardĂ­ romĂ ntic al Baix Llobregat. És un dels jardins mĂ©s mĂ gics del Baix Llobregat. El Parc de Torreblanca estĂ ; situat en els termes municipals de Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern i Sant Joan DespĂ­.

  • parcs infantils a Barcelona EL PARC DEL LABERINT D’HORTA, A BARCELONA

    Entra i diverteix-te al laberint d'Horta. El Parc del laberint, com el seu nom indica, compta amb un laberint de xiprers. TĂ© 750 metres lineals i posa a prova l'orientaciĂł i la paciĂšncia de tothom qui s'atreveix a entrar. Entrar-hi…

  • EL PARC DE L’AGULLA A MANRESA

    El parc dels manresans.  El Parc de l'Agulla és un espai de lleure i oci on podem passejar amb tranqul·litat, o circular en bicicleta pel camí que voreja el llac.

  • PARC DEL PUIG DE LES FORQUES, A GRANOLLERS

    Parc del Puig de les Forques, el parc mĂ©s alt de la ciutat. Compta amb ua zona de jocs infantils i un mirador des d'on tenim una panarĂ mica de 360Âș de la ciutat de Granollers, les muntanyes de Montserrat, Sant…

Rutes en bicicleta

  • via verda de la terra alta LA VIA VERDA DE LA TERRA ALTA

    23 quilĂČmetre, d'Arnes a Pinell de Brai. Travessant tĂșnels, viaductes, rius....En tot moment fa baixada per tant no us espanteu pel nĂșmero de quilĂČmetres. És una ruta molt planera i fĂ cil per fer amb nens i nenes.

  • la gola delt er LA GOLA DEL TER, AL BAIX EMPORDÀ

    Recorrent en bici l'Ășltim tram del riu, fins a la platja de la Fonollera. Aquesta Ă©s una ruta en bicicleta per un paratge tranquil i ple de riquesa natural com Ă©s el tram final del riu Ter: des de Torroella…

  • RUTA DEL CARRILET D'ANGLÈS A AMER RUTA DEL CARRILET D’ANGLÈS A AMER

    La ruta que hem fet des de sortir amb nens va d'AnglĂšss a Amer, a la comarca de La Selva. Es combinen trams d'asfalt amb camins de terra.

  • centre btt plana de vic CENTRE BTT, A LA PLANA DE VIC, A OSONA

    Rutes per fer amb nens en bici al Centre de BTT de la Plana de Vic. EstĂ  destinat a tots els amants de BTT de qualsevol nivell, debutants o experts.

Excursions amb nens

🚂 Trens per anar amb nens

  • Diumenges d'11 a 13 hores TRENET DE LA VALL D’ARO, A CASTELL D’ARO

    El Parc de l'estaciĂł acull el circuit de 700 metres de via per a mĂ quines de 5 polzades, amb dos vies de cĂ rrega i descĂ rrega de viatgers.

  • ELS MILLORS TRENETS PER ANAR AMB NENS A CATALUNYA

    A Sortir amb nens hem fet un recopilatori amb els trens mĂ©s atractius i interessants per a poder viatjar amb els nens. Aquesta activitat farĂ  gaudir a tots, petits i grans, ensenyant-los, de forma lĂșdica, el funcionament dels trens de…

  • EL TREN DE PALAU, A PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

    El Tren de Palau es troba al Parc de l'Hostal del Fum, a Palau-solitĂ  i Plegamans. Fa un recorregut de vint minuts que dĂłna la volta al Parc i convida als viatgers a experimentar les sensacions de viatjar en un…

  • EL TREN DEL CIMENT

    El Ferrocarril Turístic de l'Alt Llobregat, conegut també com el Tren del Ciment, uneix la Pobla de Lillet amb la zona del Clot del Moro, al terme municipal de Castellar de n'Hug.

Museus per anar amb nens i nenes

  • VISITA GUIADA AL PALAU DE LA MÚSICA CATALANA

    Per entendre-ho tot i gaudir-ho al mĂ xim amb els mĂ©s petits, es pot optar per una visita guiada al Palau de la MĂșsica Catalana.

  • MINITARRACO, A TARRAGONA

    Espai temàtic, especialment pensat per a la mainada, amb reproduccions artesanals a escala dels principals monuments de Tarragona.

  • BIG FUN MUSEUM, A BARCELONA

    Big Fun és el museu d'il·lusions i entreteniment més original de Barcelona on trobareu habitacions temàtiques, increïbles instal·lacions 3D, laberints, viatjareu en el temps per mons i realitats fantàstiques, trobareu sĂșper meravelles, piscines de boles i dolços gegants!

  • museus d'artistes a Catalunya MUSEU DALÍ A FIGUERES

    Visita a el Museu DalĂ­ a Figueres en famĂ­lia, la Casa-Museu a Portlligat i el Castell Gala-DalĂ­ a PĂșbol! Des Sortir amb nens us expliquem quĂš i com veure tot el museu amb els nens i nenes. PerquĂš Ă©s important…

Parcs d'aventura

Jocs infantils per fer a casa

  • jocs sensorials per a nadons 3 JOCS SENSORIALS PER A NADONS

    Els nadons tenen tot un mĂłn per descobrir i explorar! Des de Sortir amb nens us ensenyem com fer 3 jocs sensorials per a nadons. Us animeu?

  • ELS MINI JOCS MÉS ORIGINALS I DIVERTITS

    Els jocs sempre van bé per passar una bona estona en família i per divertir-se! I si no tenim molt espai, sempre estan les versions reduïdes; els mini jocs.

Jocs per fer en familia

Festes infantils

Consells pels pares