REVISA LA VISTA DELS INFANTS A LA TORNADA A L’ESCOLA

La tornada a l’escola és un bon moment per fer una revisió òptica als infants

Acaben les vacances i comença les escola i les rutines. Ho tenim tot preparat, motxilles, material escolar, extraescolars.. Però hi ha una cosa important que sovint oblidem. I és fer una revisió al menys òptica als nostres fills.

Perquè és important fer aquesta revisió?

Revisar la vista dels nostres infants a l’inici del curs és important per garantir una adaptació bona a l’escola (un terç del fracàs escolar està relacionat amb problemes visuals), prevenir possibles afeccions i garantir una correcta salut visual dels infants.

Un terç del fracàs escolar està relacionat amb problemes visuals.

La salut ocular dels infants està en mans de pares, tutors, i professors que poden detectar, per exemple, si el nen desvia els ulls, si adopta postures forçades per llegir o escriure, si li costa llegir el que hi ha escrit a la pissarra, si sovint té mal de cap, o li ploren els ulls, si li costa concentrar-se,  si parpelleja  molt sovint o creua els ulls… Poden ser símptomes que no hi veu bé.  El nen que per exemple  llegeix malament perquè no veu les paraules correctament, s’avorreix i no rendeix.

Mai és massa aviat per fer la revisió i els primers anys de vida són decisius (es recomana una primera visita quan l’infant té 1 any). També és important fer una revisió als infants si els familiars tenen algun tipus de malaltia ocular.

L’Óptica Universitària ofereix revisions òptiques gratuïtes en tots els seus centres.

D’aquesta manera sabrem si ens cal portar ulleres i si ja portem ulleres, sabrem si la graduació segueix sent la mateixa o ha canviat. Es recomana que els infants de 6 a 18 anys es facin una revisió ocular cada any. A L’Óptica Universitària hi ha un tracte personalitzat on assessoraran als infants i joves sobre les ulleres que més els convenen.

Actualment les ulleres que hi ha al mercat són atractives i originals, i les fan en diferents colors

Amb la tornada a l’escola,  L’Óptica Universitària presenta una una àmplia gamma de muntures de diferents marques i una assegurança infantil que ajudarà al fet que la tornada a l’escola sigui més fàcil i divertida.

L’òptica ofereix de la mà de Carrera una promoció especial en muntures per a infants: 49 euros que inclou la muntura i els vidres antireflectants.

Els materials utilitzats són de qualitat i ofereixen solucions innovadores i preus competitius. Aquesta tardor presenta 3 models d’ulleres i cadascun té dos colors diferents.

  • Carrerino 63: Model unisex. Té una forma rectangular. Colors: blau i vermell / vermell i blanc.

  • Carrerino 56: Te una forma quadrada, la frontissa és flexible i la muntura d’acetat.

REVISA LA VISTA DELS INFANTS A LA TORNADA A L'ESCOLA

  • Carrerino 60: Te forma rodona i és ideal per a infants curiosos, aventurers, extravertits .. Amb la ment oberta i ganes d’explorar la vida. Colors: blau i rosa.

Assegurança infantil gratuïta per canvi de graduació.

El funcionament consisteix en què si a un menor de 12 anys, que s’ha fet les ulleres en qualsevol dels centres de L’Óptica Universitària, li canvia la graduació, se li farà i muntarà tantes vegades com calgui, uns vidres nous gratuïtament, adaptats a la seva nova fitxa visual.

L’assegurança té una durada d’un any que comença a comptar des del dia que es fa el lliurament de les ulleres al menor i s’aplica en qualsevol ullera de qualsevol marca comprada en L’Óptica Universitària, de forma gratuïta, tan sols comprant les ulleres.

L’Óptica Universitària ofereix revisions gratuïtes de la vista als més de 60 centres propis amb que compte i busca sempre oferir les millors marques al millor preu..

 

MÉS INFORMACIÓ

Una revisió oftalmològica a temps és una victòria!

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.