FEM EXERCICI A CASA EN FAMÍLIA

ejercicio en casa en familia

Com fer exercici a casa en família!

Estar a casa no ha de ser sinònim d’estar quiets tot el dia, tot el contrari! Podem aprofitar-ho per moure’ns i a més a més, fer-ho en família. Si ho fem en un gimnàs, a casa també.Està demostrat que fer exercici ens calma i ens proporciona més felicitat, i és precisament el que més necessitem. També pot ser una excusa per passar una estona divertida i diferent amb els petits. Et diem com fem exercici a casa en família.

exercici a casa en família

Ballem a casa

Comencem pel més elemental: ballar! Una bona cançó, les nostres preferides, i ens movem com mai. També podem trobar un munt de vídeos per ballar a YouTube, o fins i tot ens podem gravar a nosaltres mateixos. El més important és divertir-se i alhora moure’ns una mica.

exercici a casa en família

 

Exercicis en família a terra

Hi ha un munt d’exercicis pels quals no necessitem tant espai com pensem. Esports i tècniques de ioga, per fer musculatura de glutis o d’abdominals… Per fer moltes d’aquestes figures només necessitem una tovallola o una petita plataforma de goma-escuma. Tant per a infants com per a adults! O fins i tot hi podem combinar figures tots junts.

exercici a casa en família

 

Exercicis amb pilotes

Si tenim pilotes de plàstic, les podem utilitzar perquè són molt útils per fer exercici i tècniques de relaxació com el ioga. Als nens i nenes els anirà bé per tranquil·litzar-se i, també, per jugar! Poden jugar a botar o fer estiraments.

exercici a casa en família

 

Extraescolars a casa

I si passem les extraescolars a casa? Tant si és ball, com si és fútbol o dansa… Fem-ho casa! Podem mantenir la rutina, vestir-nos per l’extraescolar i fer-ne classes en família. Practiquem esport, ens ho passem bé tots plegats i ens habituem a una rutina.

exercici a casa en família

 

Ping-pong

I si per casa tenim pales i pilotes de ping-pong, no ho dubteu, a jugar! A més, podem utilitzar una taula qualsevol i objectes per fer de xarxa. Després, només queda gaudir de l’estona i moure’s per tal de mantenir-nos actius.

exercici a casa en família

 

Saltar a la rajola

Ja sigui al balcó, al pati o fins i tot a l’interior, formem una gran rajola per jugar! Si és a casa podem utilitzar adhesius o cel·lo per tal de formar-la a terra. Fem els números, llancem la pedra, i saltem i juguem en família.

exercici a casa en família

 

Saltar a la corda

Tot un clàssic! Saltem a la corda i exercitem les cames i tot el cos. Podem fer carreres, cantar cançons tradicionals mentre juguem, intentar saltar el màxim de cops possibles… Utilitzem la imaginació i aprofitem tots els moments junts, per passar-ho d’allò més bé!

exercici a casa en família

➡  Troba tot els beneficis del ioga per als nens AQUÍ

yoga para niños
Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.