I SI PLOU … QUÈ FEM AMB ELS NENS?

Què fer amb els nens quan plou?

A diferència de països del nord d’Europa, on estan acostumats a que dia si dia també plogui, la cultura d’oci del nostre país està marcada pel clima mediterrani, o el que és el mateix, pel bon temps. Per això, quan plou, sembla que s’acabi qualsevol possibilitat de fer res. I això s’aguditza quan es tenen criatures: I si plou … què fem?

Moltes de les propostes que oferim en aquesta web són sortides a l’aire lliure i, per tant, impliquen que el bon temps ens acompanyi: encara que faci fred, que no plogui farà que puguem gaudir-les molt més.

Però també proposem altres activitats que poden ser una bona idea per dies de pluja:

MUSEUS

Són una molt bona alternativa a quedar-se a casa un dia de pluja. Ens farà gaudir d’una experiència compartida entre pares/mares i fills/es, i descobrirem que hi ha molts museus on podem aprendre coses noves i, a més, passar una molt bona estona.

MANUALITATS

Un tarda de dissabte o diumenge amb pluja els nens es poden entretenir tots sols jugant amb joguines … però una activitat molt didàctica i divertida és compartir uns moments d creativitat amb els pares. Tan uns com altres tindrem la satisfacció final d’haver fet una “obra d’art” tots junts.

TALLER DE CUINA

És una altra manera de fer una activitat tota la família junta. A part d’entretenir-se i passar una bona estona, en aquest cas els petits tindran la recompensa de poder menjar-se el que ells mateixos han cuinat.

AGENDA

I per què no anar al teatre? O a veure titelles? Pels petits de casa serà un gran esdeveniment. La oferta és àmplia i variada, i per a totes les edats.

Guardar

Guardar

Guardar

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page