I SI PLOU … QUÈ FEM AMB ELS NENS?

Què fer amb els nens quan plou?

A diferència de països del nord d’Europa, on estan acostumats a que dia si dia també plogui, la

cultura d’oci del nostre país està marcada pel clima mediterrani, o el que és el mateix, pel bon temps. Per això, quan plou, sembla que s’acabi qualsevol possibilitat de fer res. I això s’aguditza quan es tenen criatures:

I si plou … què fem?

Moltes de les propostes que oferim en aquesta web són sortides a l’aire lliure i, per tant, impliquen que el bon temps ens acompanyi: encara que faci fred, que no plogui farà que puguem gaudir-les molt més.

Però també proposem altres activitats que poden ser una bona idea per dies de pluja:

Són una molt bona alternativa a quedar-se a casa un dia de pluja. Ens farà gaudir d’una experiència compartida entre pares/mares i fills/es, i descobrirem que hi ha molts museus on podem aprendre coses noves i, a més, passar una molt bona estona.

A Catalunya hi ha molts museus amb diferents temàtiques i és una manera divertida d’aprendre.

 

En un dia de pluja els nens es poden entretenir tots sols jugant amb joguines … però una activitat molt didàctica i divertida és compartir uns moments de creativitat amb els pares.

Podrem fer una “obra d’art” tots junts, una manualitat que es converteix en un joc, retallar, pintar, crear…les possibilitats son infinites!

Preparem receptes delicioses amb els nens! A banda d’entretenir-se i passar una bona estona, en aquest cas els petits tindran la recompensa de poder menjar-se el que ells mateixos han cuinat. Els ensenyarem a cuinar d’una manera divertida amb receptes fàcils i molt bones. Podrem fer un pica pica, primer o segons plats i també postres!

I per què no anar al teatre? O a veure titelles?

Pels petits de casa serà un gran esdeveniment. La oferta és àmplia i variada, i per a totes les edats.

Titelles, teatre familiar, tallers, cinema…mira les activitats que son adients per les edats dels vostres nens.

A Sortir amb nens us proposem llibres per a infants des els 0 fins als 14 anys. Llibres adaptats a les seves edats i a les seves preferències!.

Si voleu pasar un dia entreti

ngut i divertit, podem jugar a jocs de taula. Una activitat tranquil·la on passarem una bona estona en família.

També podem fer experiments o jugar amb el móbil!
Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.