Plans i activitats per comarca

Cercador d’activitats familiars. Plans amb nens a Catalunya.

 

Busca al cercador plans per fer amb nens a Catalunya. Pots buscar activitats per comarca o per població.

Fes clic sobre la comarca i/o població que t’interessi i descobreix totes les activitats familiars que et proposem a Sortir amb nens. Quan selecciones la comarca i/o població, es refrescarà la pàgina i sota el mapa apareixaran les activitats més destacades per fer amb nens i nenes.

Lluçanès

excursions a Sant Martí d'Albars EXCURSIONS A SANT MARTÍ D’ALBARS AMB NENS I NENES

Excursió familiar al pont medieval de Sant Martí d’Albars! El Lluçanès és una comarca amb un ric patrimoni, sobretot si parlem de Sant Martí d’Albars, on hi trobem el seu emblemàtic pont medieval. Des de Sortir amb nens us oferim…

excursions a sant bartomeu de grau amb nens EXCURSIONS A SANT BARTOMEU DEL GRAU AMB NENS I NENES

Sant Bartomeu del Grau és una petita població plena d'història i, com tot al Lluçanès, també de molta natura! Per això, des de Sortir amb nens et proposem les millors excursions a Sant Bartomeu del Grau amb nens i nenes.

excursions a Prats de Lluçanès amb nens i nenes EXCURSIONS A PRATS DE LLUÇANÈS AMB NENS I NENES

Prats de Lluçanès té història, natura i patrimoni. Des de Sortir amb nens us descobrim les excursions a Prats de Lluçanès per fer amb nens.

excursions a Perafita amb nens i nenes EXCURSIONS A PERAFITA AMB NENS I NENES

Busqueu un indret amb varietat de rutes a la natura? Des de Sortir amb nens t'expliquem totes les excursions a Perafita amb nens i nenes!

excursions a Oristà amb nens i nenes EXCURSIONS A ORISTÀ AMB NENS I NENES

Des de Sortir amb nens us expliquem totes les excursions per fer a Oristà amb nens i nenes. Cordeu-vos bé les sabates, comencem!

excursions a Olost amb nens i nenes EXCURSIONS A OLOST AMB NENS I NENES

Coneix un dels pobles que ofereix més excursions i itineraris del Lluçanès. Des de Sortir amb nens et mostrem totes les excursions a Olost amb nens i nenes!

excursions a Lluçà amb nens i nenes EXCURSIONS A LLUÇÀ AMB NENS I NENES

Des de Sortir amb nens t'oferim dues rutes increïbles al Lluçanès, descobreix les excursions a Lluçà amb nens i nenes! Gaudeix del pantà de Garet i del castell de Lluça.

excursió amb nens Torre d'Oristà EXCURSIÓ A LA TORRE D’ORISTÀ AMB NENS I NENES

Si busques una ruta ideal per fer amb els més petits de la casa, des de Sortir amb nens la tenim! Descobreix l'excursió a la Torre d'Oristà a la comarca el Lluçanès.

excursió a L'Alou amb nens EXCURSIÓ A L’ALOU DE SANT AGUSTÍ DE LLUÇANÈS AMB NENS I NENES

Des de Sortir amb nens et portem aquest magnífic itinerari per gaudir amb tota la família d'excursió a L'Alou. Descobreix-lo!

excursió a Alpens amb nens EXCURSIÓ A ALPENS AMB NENS I NENES

Excursió a Alpens amb nens i nenes. Gaudeix d'història i natura en aquesta ruta on descobrireu llocs increïbles, itineraris i excursions.