Plans i activitats per comarca

Cercador d’activitats familiars. Plans amb nens a Catalunya.

 

Busca al cercador plans per fer amb nens a Catalunya. Pots buscar activitats per comarca o per població.

Fes clic sobre la comarca i/o població que t’interessi i descobreix totes les activitats familiars que et proposem a Sortir amb nens. Quan selecciones la comarca i/o població, es refrescarà la pàgina i sota el mapa apareixaran les activitats més destacades per fer amb nens i nenes.

Lluçanès

excursió a Santa Maria de Merlès amb nens i nenes EXCURSIÓ A SANTA MARIA DE MERLÈS AMB NENS I NENES

Bosc, gorgs i aigua. Des de Sortir amb nens us ensenyem l'excursió a Santa Maria de Merlès perfecta per a fer amb nens i nenes. Us animeu?

excursió a Santa Eulàlia de Puig-oriol amb nens i nenes EXCURSIÓ A SANTA EULÀLIA DE PUIG-ORIOL AMB NENS I NENES

Gaudiu d’una ruta en família amb l’excursió a Santa Eulàlia de Puig-oriol! Gaudir de la natura en família és una de les millors activitats, tant per als nens i nenes com per als pares i mares! I si parlem de…

excursions a Sobremunt amb nens i nenes EXCURSIONS A SOBREMUNT AMB NENS I NENES

Descobriu les rutes i excursions a Sobremunt per a fer en família! Si busqueu indrets amb molta natura per a gaudir en família, no us podeu perdre Sobremunt! Aquesta petita població és el nucli més rural de la comarca del…

excursions a santa creu de jutglar amb nens i nenes EXCURSIONS A SANTA CREU DE JUTGLAR AMB NENS I NENES

Gaudiu d’un dia en família d’excursió a Santa Creu de Jutglar! Santa Creu de Jutglar és un petit nucli que forma part d’Olost, al Lluçanès. I tot i que està format per pocs carrers, la seva història és vital, i…

excursions Sant Feliu Sasserra amb nens i nenes EXCURSIONS A SANT FELIU SASSERRA AMB NENS I NENES

Gaudiu de totes les rutes i excursions a Sant Feliu Sasserra! Sant Feliu Sasserra és un petit poble amb molta història ubicat a la província del Lluçanès. I, a més a més, aquesta història és ben curiosa, ja que té…

excursions Sant Boi de Lluçanès EXCURSIONS A SANT BOI DE LLUÇANÈS AMB NENS I NENES

Descobriu les rutes a Sant Boi de Lluçanès per fer amb nens i nenes! Sant Boi de Lluçanès és un petit poble amb molt encant situat al nord-oest de la comarca del Lluçanès. Destaca per la seva gran varietat de…

excursions a Sant Martí d'Albars EXCURSIONS A SANT MARTÍ D’ALBARS AMB NENS I NENES

Excursió familiar al pont medieval de Sant Martí d’Albars! El Lluçanès és una comarca amb un ric patrimoni, sobretot si parlem de Sant Martí d’Albars, on hi trobem el seu emblemàtic pont medieval. Des de Sortir amb nens us oferim…

excursions a sant bartomeu de grau amb nens EXCURSIONS A SANT BARTOMEU DEL GRAU AMB NENS I NENES

Sant Bartomeu del Grau és una petita població plena d'història i, com tot al Lluçanès, també de molta natura! Per això, des de Sortir amb nens et proposem les millors excursions a Sant Bartomeu del Grau amb nens i nenes.

excursions a Prats de Lluçanès amb nens i nenes EXCURSIONS A PRATS DE LLUÇANÈS AMB NENS I NENES

Prats de Lluçanès té història, natura i patrimoni. Des de Sortir amb nens us descobrim les excursions a Prats de Lluçanès per fer amb nens.

excursions a Perafita amb nens i nenes EXCURSIONS A PERAFITA AMB NENS I NENES

Busqueu un indret amb varietat de rutes a la natura? Des de Sortir amb nens t'expliquem totes les excursions a Perafita amb nens i nenes!

excursions a Oristà amb nens i nenes EXCURSIONS A ORISTÀ AMB NENS I NENES

Des de Sortir amb nens us expliquem totes les excursions per fer a Oristà amb nens i nenes. Cordeu-vos bé les sabates, comencem!

excursions a Olost amb nens i nenes EXCURSIONS A OLOST AMB NENS I NENES

Coneix un dels pobles que ofereix més excursions i itineraris del Lluçanès. Des de Sortir amb nens et mostrem totes les excursions a Olost amb nens i nenes!

excursions a Lluçà amb nens i nenes EXCURSIONS A LLUÇÀ AMB NENS I NENES

Des de Sortir amb nens t'oferim dues rutes increïbles al Lluçanès, descobreix les excursions a Lluçà amb nens i nenes! Gaudeix del pantà de Garet i del castell de Lluça.

excursió amb nens Torre d'Oristà EXCURSIÓ A LA TORRE D’ORISTÀ AMB NENS I NENES

Si busques una ruta ideal per fer amb els més petits de la casa, des de Sortir amb nens la tenim! Descobreix l'excursió a la Torre d'Oristà a la comarca el Lluçanès.

excursió a L'Alou amb nens EXCURSIÓ A L’ALOU DE SANT AGUSTÍ DE LLUÇANÈS AMB NENS I NENES

Des de Sortir amb nens et portem aquest magnífic itinerari per gaudir amb tota la família d'excursió a L'Alou. Descobreix-lo!

excursió a Alpens amb nens EXCURSIÓ A ALPENS AMB NENS I NENES

Excursió a Alpens amb nens i nenes. Gaudeix d'història i natura en aquesta ruta on descobrireu llocs increïbles, itineraris i excursions.