Plans i activitats familiars per comarca

Fes clic sobre la comarca que t’interessi i descobreix totes les activitats familiars que et proposem a Sortir amb nens. Sota el mapa veuràs les activitats per fer amb nens més destacades.

Montsià

CONTALLES DEL DELTA, A MÓNNATURA DELTA DE L’EBRE

MónNatura Delta de l'Ebre organitza: “Contalles del Delta”, que ens permetrà descobrir el paisatge i la gastronomia del Delta i gaudir de la posta de sol des d'una posició privilegiada. Fins al 14 de setembre de 2019.

TALLERS FAMILIARS, A MÓNNATURA DELTA DE L’EBRE

Tallers familiars a Món Natura Delta de l'Ebre per entendre i gaudir la màgia del Delta i conèixer les aus que i viuen.

VISITA VEIGUES QUIN DELTA!, A MÓNNATURA DELTA DE L’EBRE

La visita completa a MónNatura Delta de l'Ebre "Veigues quin Delta!" permet conèixer de prop el territori, amb una gran riquesa en fauna i flora i un paisatge.

PARC ARQUEOLÒGIC DE LA CARROVA PARC ARQUEOLÒGIC DE LA CARROVA A AMPOSTA

El Parc Arqueològic de la Carrova, permet visitar en un mateix espai dos monuments rellevants de les Terres de l'Ebre: la vil·la romana que va estar activa entre les segles I aC i V dC, exemple dels assentaments rurals d'època…

LA BASSA DE L’ENCANYISSADA I LA CASA DE FUSTA AL DELTA DE L’EBRE

Descobreix en família a llacuna més gran del Delta!

LA VISITA DELS MENUTS, A MÓNNATURA DELTA DE L’EBRE

Descobriu l’essència del Delta en família. Més de 200 hectàrees del Delta de l’Ebre al coneixement de la natura. MónNatura Delta de l'Ebre permet descobrir un entorn natural de gran riquesa en una de les zones humides més importants de…