Plans i activitats familiars per comarca

Fes clic sobre la comarca que t’interessi i descobreix totes les activitats familiars que et proposem a Sortir amb nens. Sota el mapa veuràs les activitats per fer amb nens més destacades.

Tarragonès

Museu Nacional Arqueològic deTarragona TALLERS PER NENS, AL MUSEU NACIONAL ARQUEOLÒGIC DE TARRAGONA

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona organitza tallers familiars on us podreu convertir en arqueòlegs, conèixer com era una ciutat romana, fer de detectius o convertir-vos en actors romans.

CÀMPING RESORT SANGULÍ SALOU

Si busques un càmping per a nens a la Costa Daurada, el Càmping & Resort Sangulí Salou és una bona opció per sortir en família.

ELS CÀMPINGS SÓN L’ESCENARI IDEAL PER LES VACANCES EN FAMÍLIA

Els càmpings són l’escenari ideal per les vacances en família. A la província de Tarragona hi trobaràs més d'una cinquantena de càmpings que s'adapten a les teves necessitats o preferències: càmpings a la costa (a tot el litoral tarragoní -Creixell,…

FrescCO, RESTAURANT BUFFET A BARCELONA I A TARRAGONA

Alimentació saludable i dieta mediterrània.

EL PONT DEL DIABLE, A TARRAGONA

A través de diferents dinàmiques i jocs de descoberta, petits i grans podreu gaudir de la natura, el patrimoni i la història. Tots els primers dissabtes de cada mes.

Jungle Trek JUNGLE TREK, A TARRAGONA

Viu l'aventura a Jungle Trek: Tirolines, ponts de mico, pas de l'aranya, liana de Tarzan, gronxadors de corda... i molt més!

CARIBE AQUÀTIC PARK, A SALOU, AL TARRAGONÈS

Parc aquàtic tematitzat a l’estil caribeny, al costat de Port Aventura.

PORT AVENTURA-SÉSAMO AVENTURA

Sésamo Aventura, l'espai de Port Aventura dedicat als més petits!

LA PUNTA DE LA MÓRA, A ALTAFULLA

Un impressionant espai natural al costat d'Altafulla: cales precioses envoltades de natura i boscos típics del Mediterrani.