Plans i activitats per comarca

Cercador d’activitats familiars. Plans amb nens a Catalunya.

 

Busca al cercador plans per fer amb nens a Catalunya. Pots buscar activitats per comarca o per població.

Fes clic sobre la comarca i/o població que t’interessi i descobreix totes les activitats familiars que et proposem a Sortir amb nens. Quan selecciones la comarca i/o població, es refrescarà la pàgina i sota el mapa apareixaran les activitats més destacades per fer amb nens i nenes.

Alta Ribagorça

pobles per visitar amb nens a Catalunya POBLES PER VISITAR AMB NENS A CATALUNYA

Hi ha moltíssims pobles per visitar amb nens a Catalunya! I cadascun d'ells ens ofereix un pla pels seus carrers amb encant. Agafem motxilles i comencem!

esglesia de sant joan de boi ESGLÉSIA DE SANT JOAN DE BOÍ

Visitem l’església de Sant Joan de Boí amb nens L’església de Sant Joan de Boí forma part del grup d’esglésies romàniques de la Vall de Boí i està declarat com a bé cultural d’interès nacional i Patrimoni de la Humanitat…

sant climent de taull VISITA SANT CLIMENT DE TAÜLL EN FAMÍLIA

L'església de Sant Climent de Taüll és una visita cultural molt recomanada per anar amb nens. I hi ha moltes maneres de visitar-la amb ells!

CURSES D’ORIENTACIÓ A LA VALL DE BOÍ

Descobreix la Vall de Boí en família a través dels mapes d'orientació de Barruera, Durro i Taüll.

ESTACIONS D’ESQUÍ ALPÍ

L’esquí alpí és l’esport de l’hivern per excel.lència. La mainada té una habilitat especial per aprendre a esquiar en ben poca estona. Tot i així, els consells d'un monitor els ajudarà a agafar la tècnica i, per tant, l'aprenentatge d'aquest…