Plans i activitats familiars per comarca

Fes clic sobre la comarca que t’interessi i descobreix totes les activitats familiars que et proposem a Sortir amb nens. Sota el mapa veuràs les activitats per fer amb nens més destacades.

Vall d'Aran

VACANCES AMB NENS A LLEIDA

Lleida és un destí de vacances per fer en família on podreu gaudir durant tot l'any de l'entorn natural, el patrimoni cultural i artístic, les tradicions, la gastronomia, l'encant dels seus pobles, el turisme actiu i els esports d'aventura, l'esquí,…

vall d'aran con niños QUÈ FER A LA VALL D’ARAN AMB NENS

Es poden fer mil coses a la Vall d'Aran amb nens! Hi té la concentració més gran de llacs de tots els Pirineus, i es pot visitar una antiga mina.

pobles per visitar amb nens a Catalunya POBLES PER VISITAR AMB NENS A CATALUNYA

Hi ha moltíssims pobles per visitar amb nens a Catalunya! I cadascun d'ells ens ofereix un pla pels seus carrers amb encant. Agafem motxilles i comencem!

llacs del circ de colomèrs RUTA DELS LLACS DEL CIRC DE COLOMÈRS A LA VALL D’ARAN

Una de les rutes més conegudes per fer amb nens a la Vall d'Aran és la ruta dels llacs del circ de Colomèrs. Es tracta d'una excursió circular de 4,5 quilòmetres que ens portarà a visitar els set llacs

salto de agua de Aigües Tortes SAUTH D’AIGÜES TORTES A LA VALL D’ARAN

Mini excursió per fer amb els nens fins a salt d'aigua d'Aigües Tortes

TELECADIRA BLANHIBLAR, A LA VALL D’ARAN

Gaudeix d'una aventura amb magnífiques vistes. A l'estiu, des de finals de juliol i fins a finals d'agost, el telecadira de Blanhibar està obert de 10 a 18 hores. Una manera diferent de viure la muntanya sense neu.

llacs de bacivèr LLACS DE BACIVÈR A LA VALL D’ARAN

Des del pàrquing d'Orri, al Pla de Beret, s'inicia una magnífica excursió a peu als llacs de Bacivèr i Rosari. Aquest paisatge d'alta muntanya està dominat pel Tuc de Bacivèr.

CASCADA DE MOLIÈRES A LA VALL D’ARAN

La Vall de Molières és un paratge de gran bellesa amb molta flora per veure i investigar! Des de Sortir amb nens us proposem una excursió per fer amb nens fins al salt d'aigua.

SALT D’AIGUA A LA VALL D’ARAN. SAUTH DETH PISH.

Sauth Deth Pish: Bonic salt d'aigua de fàcil accès a la Vall d'Aran per fer una excursió amb nens.

bassa d'oles EXCURSIÓ AMB NENS PETITS A LA BASSA D’OLES

La bassa d'Oles es troba al bosc de Varicauba, a la Vall d'Aran. És una petita excursió al voltant de la bassa on ens fixarem en el paisatge i gaudirem de la tranquil·litat de l'espai.

Excursions per fer amb nens: 5 idees

Aquí tens una guia amb les 5 excursions per fer amb nens que més ens agraden a Sortir amb nens. No et perdis les nostres Top 5 excursions.

PISTA DE GEL A VIELHA

1.456 m2 de gel, per poder gaudir del patinatge sobre gel. Obert tot l'any.

LES MINES VICTÒRIA A LA VALL D’ARAN

Coneix com es treballava en una mina a la Val d'Aran fins fa només 60 anys. Les visites es fan únicament durant els mesos d'estiu.

LA BASSA D’ARRES A LA VALL D’ARAN

La Bassa d'Arres es troba a a 1.560 metres d’altitud i s'hi pot arribar en cotxe. L'espai compta amb unes graelles, una font i unes taules on podrem fer un pícnic gaudint de les vistes del petit estany.

EL SANTUARI ROMÀNIC DE MONTGARRI A LA VALL D’ARAN

Tranquil·litat entre boscos i prats de pastura  

EXCURSIÓ AMB NENS ALS ULLS DE JOÈU A BOSSOST, A LA VALL D’ARAN

És un espectacle sorprenent, espectacular per la quantitat i la força de l'aigua. Un regal per a la vista i un regal per als sentits.

Aran PArk ARAN PARK, A BÒSSOST, A LA VALL D’ARAN

Aran Park é un espai on podreu veure diferents animals salvatges en semi llibertat, en el seu propi ecosistema.