Plans i activitats per comarca

Cercador d’activitats familiars. Plans amb nens a Catalunya.

 

Busca al cercador plans per fer amb nens a Catalunya. Pots buscar activitats per comarca o per població.

Fes clic sobre la comarca i/o població que t’interessi i descobreix totes les activitats familiars que et proposem a Sortir amb nens. Quan selecciones la comarca i/o població, es refrescarà la pàgina i sota el mapa apareixaran les activitats més destacades per fer amb nens i nenes.

Anoia

BENVINGUTS A PAGÈS 2021, LA GRAN FESTA DE LA PAGESIA CATALANA

"Benvinguts a Pagès", perquè els més petits descobreixin el món rural i i coneguin d'on surten els productes que mengem. Dies 2 i 3 d'octubre de 2021.

gorgs i saltants d'aigua de l'Anoia ELS GORGS I SALTANTS D’AIGUA DE L’ANOIA

L'Anoia és una comarca plena de secrets. Per això, des de Sortir amb nens us ensenyem els gorgs i saltants d'aigua de l'Anoia per anar amb els més petits.

CASTELLS PER ANAR AMB NENS

Un pla perfecte per fer amb els més petits és anar a descobrir els castells d'arreu de Catalunya! Sens dubte és una manera d'aprendre història i cultura i, a més a més, de passar un dia tots en família. Des…

TOT CIRC AL CIRC A LES FEIXES

TOTCIRC és una manera de conèixer el món del circ. A través d’espectacles o tallers, podreu ser els protagonistes i viure una experiència fantàstica.

EL CASTELL DE CLARAMUNT, A L’ANOIA

Un dels 10 millors castells de Catalunya. El castell de Claramunt és el principal atractiu arquitectònic, històric ric i turístic de l'Anoia. Data del segle X, té una extensió de 5.404 m2 i es troba dalt d'un turó de 461…

engorgat de la fou AMB NENS A L’ENGORGAT DE LA FOU

El Saltant de La Fou – La Cova del Diable – La Font de la Fou. La Fou és un saltant d'aigua de la riera de la Roqueta (afluent de la riera de Tous) que va creant en el seu…

MUSEU MOLÍ PAPERER DE CAPELLADES, A L’ANOIA

Podrem descobrir la història del paper, els diferents tipus de molins paperers i conèixer el seu procés de fabricació.

C.R.A.R.C. CENTRE DE RECUPERACIÓ DE FAUNA SALVATGE A MASQUEFA, A L’ANOIA

La missiódel centre és la rehabilitació de fauna silvestre autòctona amb la finalitat de retornar-la al seu hàbitat natural.