Plans i activitats per comarca

Cercador d’activitats familiars. Plans amb nens a Catalunya.

 

Busca al cercador plans per fer amb nens a Catalunya. Pots buscar activitats per comarca o per població.

Fes clic sobre la comarca i/o població que t’interessi i descobreix totes les activitats familiars que et proposem a Sortir amb nens. Quan selecciones la comarca i/o població, es refrescarà la pàgina i sota el mapa apareixaran les activitats més destacades per fer amb nens i nenes.

Alt Camp

ORIEN-TAST, ACTIVITAT ENOTURÍSTICA PER A TOTA LA FAMÍLIA

Orien-Tast. Experiència enoturística que consisteix en orientar-se per l'entorn del celler i cercar-hi ampolles de vi amagades en diferents punts d’una ruta, que passa per senders, boscos i vinyes.

ver animales salvajes con los niños ON PODEM VEURE ANIMALS SALVATGES AMB ELS NENS

No hi ha millor manera d'aprendre sobre animals que veure'ls en el seu entorn. Per això us diem un munt de llocs on veure animals salvatges amb els nens.

barbacoes a tarragona 6 ESPAIS PER A FER BARBACOES A TARRAGONA

Tarragona és una província que amaga grans coses per a fer en família; rutes, excursions, natura en família... I bones barbacoes! Des de Sortir amb nens et donem els sis llocs principals on poder gaudir de barbacoes a Tarragona. Apunta-les…

activitats amb nens animals tarragona GRANGES D’ANIMALS A TARRAGONA

Si als teus fills i filles els hi encanten els animals, des de Sortir amb nens et donem totes les activitats per fer amb animals a Tarragona, i són perfectes per fer tota la família!

REIAL MONESTIR DE SANTES CREUS… SI LES PARETS PARLESSIN

El pòdcast de patrimoni "Si les parets parlessin" adreçat a infants t'explica tots els detalls del Reial Monestir de Santes Creus Ubicat en un entorn privilegiat, forma part de la Ruta del Cister i és l'únic on no hi ha…

MUSEU CASTELLER DE CATALUNYA A VALLS

El Museu Casteller de Catalunya, a Valls. Un espai de referència per conèixer l’univers casteller i viure’n les experiències.