Plans i activitats per comarca

Cercador d’activitats familiars. Plans amb nens a Catalunya.

 

Busca al cercador plans per fer amb nens a Catalunya. Pots buscar activitats per comarca o per població.

Fes clic sobre la comarca i/o població que t’interessi i descobreix totes les activitats familiars que et proposem a Sortir amb nens. Quan selecciones la comarca i/o població, es refrescarà la pàgina i sota el mapa apareixaran les activitats més destacades per fer amb nens i nenes.

Gironès

ACTIVITATS FAMILIARS AL MUSEU D’ART DE GIRONA

El Museu d’Art de Girona (md’A) ofereix un ampli recorregut per l’art procedent de les comarques gironines, des del romànic fins a l’actualitat.

ELS MILLORS TRENETS PER ANAR AMB NENS A CATALUNYA

A Sortir amb nens hem fet un recopilatori amb els trens més atractius i interessants per a poder viatjar amb els nens. Aquesta activitat farà gaudir a tots, petits i grans, ensenyant-los, de forma lúdica, el funcionament dels trens de…

BOSCOS I PARCS INFANTILS AMB ESCULTURES

Arreu de Catalunya i Andorra podeu trobar boscos i parcs infantils amb escultures. Des de Sortir amb nens t'expliquem on!

excursions Girona EXCURSIONS A GIRONA PER A FER EN FAMÍLIA

A Girona i els seus voltants hi ha una gran varietat d'itineraris i rutes, us mostrem totes les excursions a Girona per a fer en família!

BOSC DE LES ESCULTURES JOAN CAROLÀ, A CELRÀ

Bosc de les escultures Joan Carolà, és un espai on podem fer jocs i explicar històries al voltant de les escultures. Trobarem piràmides, solets, un ovni, sirenes, instruments musicals com una guitarra o un saxo, figures de pedra fantàstiques,...

associació salsa jove activitats infantils CASALS I ACTIVITATS INFANTILS A GIRONA, AMB SALSA JOVE

Casals d'estiu per a infants i joves, de 2 a 17 anys. Consulta tota la informació i les activitats programades!

MUSEU DEL CINEMA A GIRONA

Museu del cinema a Girona. Explora més de 20.000 articles relacionats amb el cinema recopilats pel director català Tomàs Mallol.

monuments romans a catalunya MONUMENTS ROMANS A CATALUNYA PER VISITAR AMB NENS I NENES

Catalunya és plena de vestigis i restes romanes perfectes per descobrir la nostra història. T'expliquem els monuments romans a Catalunya per anar en família

escapada amb nens a Girona ESCAPADA AMB NENS A GIRONA

Girona és una ciutat plena d'història, art i amb molta natura. Des de Sortir amb nens et diem els llocs a visitar en una escapada amb nens a Girona.

EL PARC DE LES ARTS CONTEMPORÀNIES, A CASSÀ DE LA SELVA

Podreu gaudir d'una forma relaxada i lúdica, de la natura i l'escultura (hi ha més de 200 escultures).