Plans i activitats familiars per comarca

Fes clic sobre la comarca que t’interessi i descobreix totes les activitats familiars que et proposem a Sortir amb nens. Sota el mapa veuràs les activitats per fer amb nens més destacades.

Baix Empordà

RUTES PER SORTIR AMB NENS EN BICICLETA

3 idees per sortir en bici amb la família. Descobreix 3 de les rutes que més ens agraden a Sortir amb nens.

VALL DE MASCANADA I RIERA DE LES COMES

Excursió curteta i agradable volta, ens acosta a la barriada de Mascanada, per on passa la riera de les Comes.

castell de Solius EL CASTELL DE SOLIUS A SANTA CRISTINA D’ARO

L’antic Castell de Solius, avui en ruïnes, està situat sobre un promontori granític de fàcil accés i on es pot gaudir d’unes magnífiques vistes.

VIA VERDA EL CARRILET DE SANTA CRISTINA D’ARO A SANT FELIU DE GUÍXOLS

Antic traçat que seguia el tren és ara un tram de via verda que podeu seguir des de Santa Cristina d'Aro passant per Castell d'Aro, Platja d'Aro i Sant Feliu de Guíxols

romanyà de la selva ROMANYÀ DE LA SELVA, AL BAIX EMPORDÀ

En un radi de pocs centenars de metres al voltant de Romanyà de la Selva es concentren una sèrie d'elements de gran valor natural i cultural.

PARC DELS ESTANYS A PLATJA D’ARO

Un espai de natura al cor de la vila amb un itinerari didàctic amb diversos miradors per a l’observació de fins a 250 espècies d’aus que habiten la zona humida o que hi fan estada durant les migracions.

CAMÍ DE RONDA DE PLATJA D’ARO

La punta rocosa de Platja d'Aro és el punt de partida d'un camí de ronda que comunica amb la platja de Torre Valentina, al terme municipal de Calonge.

CASTELL DE BENEDORMIENS, A CASTELL D’ARO-PLATJA D’ARO

El Castell de Benedormiens, és l'origen del poble de Castell d'Aro.

VIL·LA ROMANA PLA DE PALOL A PLATJA D’ARO

Descobreix els secrets i misteris de la cultura romana a la Vil·la Romana Pla de Palol, a Platja d'Aro.

TRENET DE LA VALL D’ARO, A CASTELL D’ARO

El Parc de l'estació acull el circuit de 700 metres de via per a màquines de 5 polzades, amb dos vies de càrrega i descàrrega de viatgers.

EL MUSEU DE LA NINA A CASTELL D’ARO

El Museu compta amb un fons de més de 800 nines de totes les èpoques i de tot el món.

museu-de-la-magia EL GRAN MUSEU DE LA MÀGIA A SANTA CRISTINA D’ARO

A el museu de la màgia s'hi exposen autòmats, pòsters, aparells de màgia de diferents èpoques, pintures, baralles de cartes, tarots, llibres, objectes curiosos i fotografies.

PARC AVENTURA A SANT FELIU DE GUÍXOLS, AL BAIX EMPORDÀ

Cada circuit té diferents elements o jocs amb varis nivells de dificultat que els participants hauran d’anar superant amb perícia i habilitat.

AQUADIVER, A PLATJA D’ARO, AL BAIX EMPORDÀ

Tobogans d’aigua, muntanyes russes aquàtiques, piscines, zones infantils, zones pel descans i el lleure.

PARC D’ATRACCIONS COQUI, A PALAFRUGELL, AL BAIX EMPORDÀ

Hi ha atraccions per a totes les edats, però la majoria estan especialment enfocades per a nens i nenes entre 2 i 10 anys.

Museu del suro a palafrugell EL MUSEU DEL SURO A PALAFRUGELL

Al Museu del Suro a Palafrugell s'hi fan activitats guiades i tallers vinculats al suro per a totes les edats.

MAS MASALLER, TURISME RURAL AL BAIX EMPORDÀ

Combina la tranquil·litat d'una casa rural amb activitats i visites per fer en família. Mas Masaller és un mas del segle XIII, situat als peus del massís de les Gavarres.

CAMÍ DE RONDA, DE PALAMÓS A CALELLA DE PALAFRUGELL

És una passejada per un tram del camí de ronda on podreu contemplar el meravellós paisatge de la Costa Brava, des del mar fins els penya-segats que rodegen les platges. I com a recompensa un bany i un bon dinar!

KAYAC DEL TER

Vine a descobrir el riu Ter en família. Kayak del Ter és un espai ideal pel turisme familiar on us proposen sortides pel riu amb canoa canadenca i amb caiac.

EN VAIXELL A LES ILLES MEDES

Una oportunitat única per admirar de forma privilegiada la riquesa del fons marí. Aquest petit arxipèlag, situat tan sols a una milla de la costa, és una de les reserves marines més importants del Mediterrani, per la gran riquesa de…

PARC D’AUS, A TORROELLA DE MONTGRÍ, AL BAIX EMPORDÀ

El centre acull més de 70 espècies diferents d'animals, entre faisans, aus exòtiques, gallines i galls, oques i ànecs, perdius, paons reials, cignes, pintades, coloms, etc.

PARATGE DEL CASTELL, A PALAMÒS, AL BAIX EMPORDÀ

A Palamós, un espai natural protegit per fer a peu i en bici. El paratge Castell es un espai declarat d'interès natural que pertany al municipi de Palamós.

la gola delt er LA GOLA DEL TER, AL BAIX EMPORDÀ

Recorrent en bici l'últim tram del riu, fins a la platja de la Fonollera. Aquesta és una ruta en bicicleta per un paratge tranquil i ple de riquesa natural com és el tram final del riu Ter: des de Torroella…