Plans i activitats per comarca

Cercador d’activitats familiars. Plans amb nens a Catalunya.

 

Busca al cercador plans per fer amb nens a Catalunya. Pots buscar activitats per comarca o per població.

Fes clic sobre la comarca i/o població que t’interessi i descobreix totes les activitats familiars que et proposem a Sortir amb nens. Quan selecciones la comarca i/o població, es refrescarà la pàgina i sota el mapa apareixaran les activitats més destacades per fer amb nens i nenes.

La Selva

RUTES AL BOSC I PÍCNIC AMB NENS A CAMINS DE BOSC

Tancat. Us proposem gaudir d'un pícnic amb nens o amb els amics i fer una excursió al bosc a l'àrea de pícnic "Camins de Bosc" a la zona de les Guilleries, a Sant Hilari Sacalm. Es tracta d'un espai forestal…

JARDÍ BOTÀNIC MARIMURTRA, A BLANES

Un autèntic museu viu a l’aire lliure. El Jardí Botànic Marimurtra, situat a la població de Blanes, es pot considerar un dels més importants i bonics d’Europa.

ver animales salvajes con los niños ON PODEM VEURE ANIMALS SALVATGES AMB ELS NENS

No hi ha millor manera d'aprendre sobre animals que veure'ls en el seu entorn. Per això us diem un munt de llocs on veure animals salvatges amb els nens.

ELS MILLORS TRENETS PER ANAR AMB NENS A CATALUNYA

A Sortir amb nens hem fet un recopilatori amb els trens més atractius i interessants per a poder viatjar amb els nens. Aquesta activitat farà gaudir a tots, petits i grans, ensenyant-los, de forma lúdica, el funcionament dels trens de…

barbacoes a catalunya 7 LLOCS PER A FER BARBACOES A CATALUNYA

Una bona barbacoa sempre ve de gust, oi que sí? Doncs estàs de sort, perquè des de Sortir amb nens et portem set llocs imprescindibles per a fer barbacoes a Catalunya. Vinga, apunta!

10 PLATGES I CALES DE LA COSTA BRAVA

La Costa Brava compta amb platges i petites cales on gaudir del mar i de l'estiu! Els seus més de 200 quilòmetres de costa, des de Blanes fins a Portbou, tenen un total de 245 platges i cales... Us n'ensenyem…

10 IDEES PER FER EN FAMÍLIA A LLORET DE MAR

Què fer amb nens i nenes a Lloret de Mar? 10 idees

WATER WORLD LLORET, A LLORET DE MAR

WATER WORLD té una extensió de 140.000m2 i compta amb més de 15 atraccions aquàtiques diferents, moltes de les quals no es poden trobar a cap altre parc d'Europa.

pobles per visitar amb nens a Catalunya POBLES PER VISITAR AMB NENS A CATALUNYA

Hi ha moltíssims pobles per visitar amb nens a Catalunya! I cadascun d'ells ens ofereix un pla pels seus carrers amb encant. Agafem motxilles i comencem!

ermites de Blanes EXCURSIÓ PER LES ERMITES DE BLANES

La ruta de les ermites de Blanes té una durada d'unes dues hores a ritme lent per anar amb els petits i gaudir dels paisatges.

cultura de blanes SORTIDA CULTURAL A BLANES AMB NENS I NENES

Blanes és una població amb un gran llegat cultural. Es conserven esglésies i castells. Us expliquem els punts principals de la cultura de Blanes amb nens.

Blanes literària amb nens EXCURSIÓ A BLANES, RUTA LITERÀRIA AMB NENS I NENES

Blanes ha esdevingut la casa de desenes d'autors i escriptors durant anys. Des de Sortir amb nens us recomanem una excursió per la Blanes literària que podem fer en família per conèixer aquests autors.

JARDINS DE SANTA CLOTILDE, A LLORET DE MAR

Els Jardins de Santa Clotilde estan situats sobre un penya-segat, i hi trobem unes increïbles i meravelloses vistes sobre el mar.

PARC DE SA RIERA A TOSSA DE MAR

El Parc de Sa Riera a Tossa de Mar és un dels espais verds més grans d'aquesta localitat costanera. És un lloc ideal per visitar en família gràcies a la seva extensió de 5 hectàrees plenes de vegetació i d'activitats…

CASTELLS PER ANAR AMB NENS

Un pla perfecte per fer amb els més petits és anar a descobrir els castells d'arreu de Catalunya! Sens dubte és una manera d'aprendre història i cultura i, a més a més, de passar un dia tots en família. Des…