3 PARCS INFANTILS A CASTELL D’ARO

parcs infantils a Castell d'Aro

Els parcs infantils de Castell d’Aro per a gaudir en família!

Castell d’Aro és un petit municipi a tocar de Platja d’Aro. Una zona tranquil·la on podeu trobar parcs i zones verdes per a gaudir amb els nens i les nenes! Des de Sortir amb nens us volem ensenyar els parcs infantils de Castell d’Aro. Apunteu-los bé per anar-hi!

 

Parc Can Nitus

El parc de Can Nitus és una zona tranquil·la i envoltada d’arbres, ombra i molta natura. Està recomanat per a nens i nenes de més de 2 anys, ja que té gronxadors per a infants. També té zona d’escalada, equilibris i tobogans, i just al costat un camp de futbol.

parcs infantils a Castell d'Aro

 

Parc de correus

El parc de correus és una àrea perfecta per a jugar a jocs tradicionals de tota la vida i estimular la imaginació! Té una gran estructura que simula una casa amb diversos tobogans, un d’ells adaptat a nens i nenes petits, zona d’escalada i equilibris. També té gronxadors adaptats a infants de menys de 2 anys.

parcs infantils a Castell d'Aro

Imatges de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró

 

Parc de la Via

El parc de la Via està recomanat per a nens i nenes de més de 4 anys. Està envoltat d’una tanca i d’arbres que proporcionen molta ombra fins i tot als mesos més calorosos. L’estructura del parc té zona d’equilibris, d’escalada i tobogans.

parcs infantils a Castell d'Aro

Imatges de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró

 

Si us agrada visitar parcs diferents, ben a prop trobareu tots els parcs infantils de Platja d’Aro i de S’Agaró!
MÉS INFORMACIÓ

Més informació