CÀMPINGS A LLEIDA PER SORTIR AMB NENS

Prop d’una cinquantena de càmpings a Lleida

Anar de càmping amb nens és una bona alternativa per passar un cap de setmana o les vacances. El Pirineu de Lleida ofereix moltes alternatives per sortir en família.


PUBLICITATHi trobareu càmpings Bike&run amb equipaments esportius propis; glamping, l’allotjament més cool en ple Pirineu lleidatà; instal·lacions renovades per oferir confort amb la màxima eficiència energètica i un turisme més ecològic.

Les vostres expectatives quedaran satisfetes als diferents càmpings de Lleida. Podreu desconnectar o practicar el turisme actiu.

Podreu gaudir amb calma cada moment al Pirineu sense renunciar al millor confort en els diferents allotjaments: bungalow, glamping, tenda de campanya o càmping. Diferents opcions que els 48 càmpings de l’Associació ofereixen juntament amb les activitats de muntanya més diverses que tenen al seu voltant o en les seves pròpies instal·lacions: gastronomia, cultura, turisme actiu, esports, activitats infantils, etc.

CÀMPINGS BIKE & RUN (CB&R)

HI ha 15 Càmpings BIKE & RUN i 60 camins verds per gaudir practicant senderisme, corrent o en bicicleta de muntanya (BTT) amb sortida i arribada sempre des de cada càmping. A www. bikeandrun.campingsdelleida.com estan actualitzades les rutes i els detalls. CB&R és una guia turística i innovadora realitzada pels que més bé coneixen el seu entorn al Pirineu de Lleida: els propietaris de cada càmping.

GLAMPING

L’allotjament de luxe respectuós amb el medi ambient i amb alts estàndards de qualitat arriba a altes cotes a Càmpings de Lleida: llits, banys, il·luminació, etc. es cuiden al detall per oferir experiències inoblidables en un marc natural únic. Tendes i bungalows de luxe, cabanes, pods, bengalís o roulottes al més pur estil americà als quals no els falta de res; fins i tot un centre de wellness-spa o sauna finlandesa a escassos metres per aconseguir la desconnexió total. Així mateix, l’oferta gastronòmica dels càmpings augmenta amb menús i cistelles de picnic i/o barbacoa amb els millors productes frescos de la zona.

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

El turisme sostenible és una autoexigència per a molts establiments de Càmpings de Lleida. L’objectiu és ser cada vegada més independent i autoabastir-se. Per exemple, les calderes de biomassa han permès prescindir del gasoil gràcies a aquesta font d’energia ecològica i neta. D’altra banda, les piscines tractades amb cloració salina per una desinfecció eficient de l’aigua que a més, tenen cura i protegeixen la pell, eliminen el tradicional olor i gust de clor i garanteixen el bany més confortable.

A la majoria d’establiments hi haurà cicles de concerts, programacions gratuïtes per a adults i infantils amb excursions diàries i activitats de matí i tarda als miniclubs i tallers.

Càmpings de Lleida

Càmpings de Lleida és una associació que agrupa 48 càmpings de muntanya. Pallars Sobirà, el Pallars Jussà, Aran, l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça, la Cerdanya, la Noguera i el Solsonès són les comarques on el visitant descobrirà un entorn privilegiat i singular. Càmpings de Lleida té com a objectiu potenciar el càmping com una alternativa de turisme de qualitat i familiar.

Càmpings de Lleida ha editat una guia turística en 5 idiomes per no perdre’s res del Pirineu de Lleida, amb plans alternatius, rutes i excursions i idees i recomanacions.

En total unes 70 propostes que han elaborat els 48 establiments campistes que formen part de l’Associació de Càmpings de Lleida.

campings-per-a-nens-a-lleida

Mira tots el càmpings per sortir amb nens a Lleida AQUÍ


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

De càmping a LLeida amb nens

Av. del Segre, 7Altell25007 Lleida
Telèfon:
973 24 88 58
Mòbil:
902 24 88 58
E-mail:
info@campingsdelleida.com
Web:
http://www.campingsdelleida.com/es/?#

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.