SALT D’AIGUA A LA VALL D’ARAN. SAUTH DETH PISH.

Escapada amb nens als Pirineus

Bonic salt d’aigua a la Vall d’Aran per fer una excursió amb nens

Si aneu fins a la Vall d’Aran, no us podeu perdre la el salt d’aigua Sauth Deth Pish. Es troba en un bonic espai que us deixarà imrpessionats.

sauth deth pish

S’hi arriba per una pista forestal asfaltada de 12 km, que recorre part de la Vall de Varradòs. Ja abans d’arribar veurem unes vistes espectaculars sobre el massís de la Maladeta.


PUBLICITATS’hi accedeix des de Pont d’Arros i Vilamòs. Des de Vielha, agafarem la carretera N-230 direcció  Les Les i França. A Pont d’Arros, ens desviarem a la dreta per circular per una pista forestal asfaltada durant dotze quilòmetres. Quan arribem trobarem un pàrquing gratuït força gran al Pla des Artiguetes.

Hem de fer una passejada curta per veure els 2 salts d’aigua (de 20 i 5 metres). Creuem un pont de fusta i en 5 minuts arribem als fantàstics salts d’aigua.

Hi ha unes escales que ens permeten veure des del mirador, el salt d’aigua més gran de ben a prop. Fins i tot sentirem les gotes d’aigua a la cara. Es pot accedir, per un cami que fa força pujada, fins al naixement del salt d’aigua. La vista des d’adalt és impressionant!

A la banda de la dreta veurem el llac de Varradós, un espai on fer una parada per fer un pícnic, banyar-nos i descansar (agafeu tovallola i xancles!)

També podeu fer una descoberta de l’entorn i endinsar-vos al bosc de Siesso.

MÉS INFORMACIÓ

Excursions amb nens a la Vall d'Aran

lloc

Sauth Deth Pish (Vall d'Aran)

Comarca:

Vall d'Aran

Més informació

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.