ON PODEM VEURE ANIMALS SALVATGES AMB ELS NENS

ver animales salvajes con los niños

Espais on veure animals salvatges amb els nens

Els nens i nenes necessiten tenir un vincle amb la natura, conèixer els arbres, les plantes, les flors, i també tots els animals! I no hi ha millor manera d’aprendre les característiques dels animals que veure’ls en el seu entorn. Per això, des de Sortir amb nens us hem preparat un llistat amb diferents llocs on podreu veure animals salvatges i d’altres que no ho són tant, amb els nens i nenes. Apunteu bé!

veure animals salvatges amb els nens

 

Aran Park a Bòssost

Aran Park és un espai on podreu veure diferents animals salvatges en semi llibertat, en el seu propi ecosistema. Hi trobareu una mostra molt important de la fauna autòctona de les terres araneses i el Pirineu. S’hi poden veure: cabres pirinenques, cérvols, cabirols, daines, grèvols, linxs, llops, llop àrtics, marmotes, mufló, llúdriga, ós bru, isards pirinencs i galls salvatges.

veure animals salvatges amb els nens

➡ Troba més informació sobre Aran Park AQUÍ

 

Centre de Recuperació de Fauna Salvatge a Masquefa

El CRARC, situat a la població de Masquefa (Barcelona), és l’únic centre de Recuperació de Fauna Salvatge de l’Estat especialitzat en rèptils i amfibis. La missió del centre és la rehabilitació de fauna silvestre autòctona amb la finalitat de retornar-la al seu hàbitat natural.

veure animals salvatges amb els nens

➡ Troba més informació sobre el Centre de Recuperació de Fauna Salvatge AQUÍ

 

Fundació Mona a Riudellots de la Selva

Al Centre de Rehabilitació es recuperen del maltractament ximpanzés i macacos que han estat artistes de circ, de televisió, models de publicitat o fins i tot mascotes. El centre de rehabilitació proporciona una excel·lent llar a aquests primats rescatats, on es recuperen vivint en família amb els seus congèneres, en un entorn natural.

veure animals salvatges amb els nens

➡ Consulta més informació sobre la fundació Mona AQUÍ

 

Descobreix la Fauna dels Pirineus a MónNatura Pirineus

Coneix de primera mà les espècies més representatives de la fauna salvatge dels Pirineus en un espai integrat en el medi on els animals ens permetran gaudir d’una experiència única.

Observar la fauna el seu propi medi natural no és gens fàcil! Aquesta activitat ens permet conèixer una part de les espècies més representatives de la fauna salvatge dels Pirineus: cabirol, isard, guineu, geneta, linx, teixó, gall Fer, marta, fagina, gat fer i trencalós.

De la mà d’un tècnic visitarem el centre de fauna, un espai integrat en el medi on coneixerem els principals trets biològics d’aquestes espècies i reflexionarem sobre el seu estat de conservació.

  • Cal reserva prèvia.
  • Consulta els dies i els horaris al telèfon 973.62.67.22.

➡️ Consulta tots els tallers i activitats de MónNatura Pinrineus AQUÍ

 

 

Parc d’animals Molló Parc

Si t’agrada veure com els animals mengen, dormen, juguen i tenen cura de les seves cries dins el seu entorn natural, aquest és el teu parc. Podràs passejar per prats i boscos en un recorregut d’unes 2-3 hores en el que veuràs molts i molts dels animals que habiten a les muntanyes.

veure animals salvatges amb els nens

➡ Consulta tota la informació sobre el Molló Parc AQUÍ

 
 

Centre d’apropament a la Natura de Navàs

Al Centre d’apropament a la natura podreu fer una visita guiada i interactiva amb monitors especialitzats. N’hi ha un munt de zones per tal de conèixer molts animals diferents; l’aviari, la granja, la part dels exòtics o visitar les daines i els emús.

veure animals salvatges amb els nens

➡ Troba tota la informació sobre el Centre d’Apropament a la Natura AQUÍ

 

Zoo del Pirineu al Solsonès

Has vist mai un duc? Has tocat una guineu? Si t’agraden els animals, el Zoo del Pirineu n’està ple! Hi trobaràs més de 50 espècies diferents, totes pròpies del Pirineu català. Hi ha exhibició de vols, una granja i fins i tot visites especialitzades per conèixer a fons tots els animals.

veure animals salvatges amb els nens

 

Rucs del Corredor a Canyamars

El parc visitable de les races i la vida dels rucs, on aprendre-ho tot sobre el món d’aquests animals: com viuen i en quin entorn, què fan actualment, com treballaven abans, què vol dir estar en perill d’extinció, races de rucs…

veure animals salvatges amb els nens

 

 

Aquàrium de Barcelona

A l’Aquàrium hi viuen 11.000 exemplars de 450 espècies diferents. Dit així sembla que no haguem d’acabar mai la visita però la veritat és que es fa curta. També hi ha l’Oceanari que és únic a Europa. Té 35 metres de diametre i cinc de profunditat. Els visitants recorren un túnel de més de 80 metres de longitud i poden observar orades, morenes, peixos lluna, rajades i dues classes de taurons: el solraig de sorra i el tauró gris, les autèntiques estrelles de L’Aquàrium.

veure animals salvatges amb els nens

➡ Consulta més informació sobre l’aquàrium de Barcelona AQUÍ

 

Zoo de Barcelona

Des de 1892, el Zoo de Barcelona treballa per apropar la natura i la fauna silvestres a la societat. En l’actualitat, en un context de degradació creixent dels hàbitats, evitar una disminució dramàtica de la biodiversitat és encara possible si s’incrementen els esforços reals de conservació.

veure animals salvatges amb els nens

➡ Troba tota la informació sobre el zoo de Barcelona AQUÍ

 

 

Centre de Recuperació d’Animals Marins al Baix Llobregat

El CRAM (Centre de Recuperació d’Animals Marins) apropa la seva tasca de conservació i sensibilització del medi marí, a través d’una activitats participatives i divertides adreçades a tots els ciutadans! Coneixereu la tasca de conservació del medi marí que realitzem i com podeu ajudar-hi vosaltres, i podreu veure alguns dels pacients que s’estan recuperant.

veure animals salvatges amb els nens

➡ Consulta més informació sobre el Centre de Recuperació d’Animals Marins AQUÍ 

Tortugues Albera

Les instal·lacions del Centre de Reproducció de Tortugues de l’Albera permeten l’estudi de la biologia de les tortugues, i a més realitzen activitats didàctiques amb escoles, famílies i grups. La seva tasca és molt important: conscienciar les persones de la necessitat de conservar aquesta espècie, sense capturar-la ni molestar-la.

veure animals salvatges amb els nens

➡ Consulta més informació sobre les tortugues d’Albera AQUÍ

 

Parc Samà a Cambrils

Si hi ha alguna cosa que destaca al Parc Samà, és la seva abundant natura. I precisament, entre d’ella, hi destaca el llac, el canal i la cascada, on hi abunden les plantes de tota mena i l’envolten palmeres i altres arbres com els pins. També hi trobarem un munt d’espècies d’aus i ocells.

➡ Consulta tota la informació sobre el Parc Samà AQUÍ

 

Cim d’àligues a Sant Feliu de Codines

Cim d’Àligues és un centre especialitzat en aus rapinyaires. Tenen un centenar d’aus de 28 espècies diferents i organitzen visites guiades a les instal·lacions. Aquí podreu conèixer les característiques i peculiaritats d’aquests magnífics ocells, a través de les visites comentades que es fan a la zona de gàbies. Què mengen? Com es comporten? Quin és el seu hàbitat? O a quina espècie pertanyen.

veure animals salvatges amb els nens

➡ Troba tota la informació sobre el cim d’àligues AQUÍ

 

Zoològic de Fuives

A Fuives, a la comarca del Berguedà trobem el Nucli Zoològic de Fuives amb més de 150 exemplars d’ases de pura raça. Durant la visita guiada podreu veure guarans, mascles i femelles, i conèixer mitjançant diferents audiovisuals la història de la raça i de l’explotació.

veure animals salvatges amb els nens

➡ Consulta la informació sobre el zoològic de Fuives AQUÍ

 

Butterfly Park a Empuriabrava

Si voleu veure papallones i aus exòtiques no podeu deixar de visitar el Butterfly Park molt a prop de Castelló d’Empúries, a la Costa Brava. Viuen en un jardí tropical de 2.000 m2 entre una exuberant vegetació.

veure animals salvatges amb els nens

➡ Troba tota la informació sobre el Butterfly Park AQUÍ

 

El jardí dels ocells a Vilafranca del Penedès

Es troba en un ambient tranquil i enjardinat, envoltat de 3 parcs naturals, on el més joves de la família estaran encantats amb els conillets, rucs i altres animals, i el més grans podran trobar diversos figures d’animals amagats al volta de senders ambientats.

veure animals salvatges amb els nens

➡ Troba més informació sobre el jardí dels ocells AQUÍ

 
Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.