GRANGES D’ANIMALS A TARRAGONA

activitats amb nens animals tarragona

Descobreix totes les activitats amb animals a Tarragona per fer amb nens!

Si als teus fills i filles els hi encanten els animals, gaudir amb ells i descobrir com viuen i aprendre-ho tot sobre ells, la província de Tarragona n’amaga un bon grapat! Des de Sortir amb nens t’expliquem on són les granges d’animals a Tarragona i que són perfectes per fer anar-hi en família!

granges d'animals a tarragona
Imatges de La mascota i el jardí

Granja Escola Corral de Neri

La Granja Escola Corral de Neri és com un parc temàtic, però amb animals! I, això sí, sempre prioritzant el respecte cap a tots els éssers vius que hi conviuen.

Aquesta granja d’animals és un espai increïble perquè els nens i nenes coneguin, interactuïn i aprenguin diversos tipus d’animals. De fet, els podran conèixer a tots! Els seus gossets, una gateta, els ponis i rucs, les ovelles, les gallines, els ànecs, els cavalls i l’egua, les tortugues de mar i de terra, i fins i tot la seva estimada vaca Bruna. Tots tenen els seus noms propis, els coneixeràs a tots i totes?

A més a més, a banda de tots aquests animals que podreu conèixer en família amb els 5 sentits, també tenen altres tipus d’activitats com la Biblio Granja, tirolines, laberint, parc infantil, selva parc, saltadors, jocs en família, tir a l’arc… I moltes més!

granges d'animals a tarragona
Imatges de Granja Escola Corral de Neri

 
 

Rucs de Montsant

Els rucs són un dels animals més estimats de Catalunya, oi que sí? I segur que als vostres nens i nenes els hi encantaria gaudir d’un dia sencer amb rucs, ja sigui per passejar amb ells, donar a menjar o gaudir de l’entorn amb aquests fantàstics animals.

Doncs a la Serra de Montsant és possible amb els rucs de Montsant! Allà podran conèixer en Truski, l’Estel i el Mosquit, els tres rucs catalans més famosos del Montsant. Amb ells, els més petits de la casa podran gaudir d’una passejada tranquil·la al ritme dels rucs i descobrint cada racó amagat de les muntanyes del Montsant.

A banda d’això, els nens i nenes també podran conviure amb ells donant-li el seu menjar preferit, pentinar-los i descobrint com viuen.

granges d'animals a tarragona
Imatges de Turisme Priorat

 

Ruta dels Tanins

A Nulles trobem una activitat ideal amb animals per a nens. La ruta dels Tanins ens ensenya a conèixer i gaudir del món rural com a mai abans, i amb cavalls! En aquesta ruta els protagonistes són els nens i nenes i els cavalls, i de ben segur que acaben sent molt amics.

Durant aquesta activitat, els més petits de casa aprendran tots els secrets perquè els cavalls empenyin els carros, amb tots els seus mecanismes i sabent com ho fan per entendre les nostres senyalitzacions.

A més a més, durant la ruta es coneix tota la zona natural de Nulles amb lliçons de la fauna i la flora i la història dels voltants. I si en qualsevol moment volem baixar del carro per gaudir de l’entorn, cap problema!

activitats amb nens animals tarragona
Imatges de Experiències Rurals

➡️ Gratuït per a nens i nenes fins als 2 anys.

 

La mascota i el jardí

La mascota i el jardí és un dels indrets per veure animals amb nens i nenes més increïbles de Tarragona. Veurem animals en llibertat com oques, rucs, cabres, cavalls, gallines, oques, porcs… Però també animals tan exòtics com les llames o les alpaques!

El parc està dividit en diferents zones interiors i exteriors per a cada tipus d’animals, i els nens i nenes podran descobrir els secrets de cada espècie! I fins i tot, si volen, donar-los el menjar.

I a banda d’això, també s’hi duen a terme activitats especials, hi ha zones de xiquipark i es poden fer passeigs en pony.

activitats amb nens animals tarragona
Imatges de La mascota i el jardí

 

Deltaventur Parc de Natura

Deltaventur Parc de Natura, ubicat al Delta de l’Ebre, és el parc de natura més gran de tota Catalunya i fins i tot de tota la Península! I, com a tal, no defrauda, ja que en trobem un munt d’aus, gallines, oques, ànecs, porcs i rucs els quals podrem conèixer.

I si volem més connexió amb la natura, el parc també disposa d’activitats familiars increïbles per fer en família, com caiac, canoa, tir a l’arc i visites guiades per descobrir a fons la vida dels seus animals.

activitats amb nens animals tarragona
Imatges de Deltaventur Parc de Natura

 

Si t’ha agradat tot el que pots fer amb nens a la província de Tarragona, no et perdis els imprescindibles d’una escapada amb nens i nenes a Tarragona

i 6 idees per fer amb família a la Costa Daurada de Tarragona.

Gaudeix en família!