EL ROC DE SANT GAIETÀ AMB NENS I NENES A RODA DE BERÀ

Roc de Sant Gaietà amb nens i nenes

Visitem el Roc de Sant Gaietà a Roda de Berà amb nens i nenes!

El Roc de Sant Gaietà és un dels indrets més especials de tota la Costa Daurada, i a dins hi trobem de tot! Restaurants, botigues, museus… I també tot el que podem trobar a altres ciutats. I ens referim, sobretot, a l’ambient i a l’arquitectura. Si teniu ganes de conèixer aquest petit secret del Tarragonès, des de Sortir amb nens us expliquem tot el que heu de saber per visitar el Roc de Sant Gaietà amb nens i nenes!

El Roc de Sant Gaietà és un petit poble dins de la població de Roda de Berà, al Tarragonès. Es va construir a la dècada dels 60 i 70 però amb un estil molt particular, i és que es va erigir com a un típic poble de pescadors, però seguint tots els estils d’arquitectura que es troben arreu de la península.

Roc de Sant Gaietà amb nens i nenes

Així, caminant pels seus carrers podem trobar places, pous i petits carrerons de cases blanques i teulades rodones.

Roc de Sant Gaietà amb nens i nenes

Les seves façanes també són increïbles! N’hi ha de tot; estil gòtic, romànic, mosaics…

Roc de Sant Gaietà amb nens i nenes

Tot i que és un poble petit, no us deixeu enganyar, té molts racons amagats! Així que dediqueu una bona estona a recórrer tots els seus carrers i trobar indrets com les fonts i els jardins i patis andalusos.

Roc de Sant Gaietà amb nens i nenes

 

Què us ha semblat? Increïble, oi? Doncs ja que esteu pel Roc de Sant Gaietà, no us oblideu de fer el Camí de Ronda de Roda de Berà amb nens i nenes, és impressionant! I curtet i de fàcil accés.

camí de ronda Roda de Berà amb nens i nenes