PARC FRANCOLÍ A TARRAGONA

parc del riu francoli a tarragona

El parc Francolí a Tarragona per anar en família!

El parc Francolí és un dels més grans de Tarragona, amb una superfície de gairebé 13 hectàrees i més de 200.000 metres de diversió per a tots els membres de la família.

 

En aquest parc hi trobareu de tot i per a tots els gustos! 13 hectàrees amb zones esportives, parcs infantils, zones de pícnic, carril bici, àrea d’esbarjo per a gossos i connexió amb rutes del voltant.

 

El parc Francolí és també una gran zona amb multitud de fauna i flora gràcies a estar ubicat al costat del riu Francolí, al qual podeu accedir al llarg de tot el parc a través d’escales que connecten amb una pista de sorra que passa pel costat del riu.

Dins del parc també hi ha multitud d’espais plens de natura! De fet, estem completament envoltats amb 2.000 arbres, 50.000 arbustos i gairebé 16.000 metres de gespa.

Zona de jocs infantils

Al parc Francolí hi trobareu tota mena de parcs infantils i zones de joc per als més petits! Amb gronxadors, tobogans, cordes per escalar, tirolines… I fins i tot estructures que faran somiar als més petits en ser cavallers a un castell o pirates a un gran vaixell!

parc del riu francoli a tarragona

No us perdeu aquest parc infantil a la zona sud del parc Francolí. És el rei del parc! Es tracta d’un gran vaixell de fusta que serà l’escenari de grans històries imaginàries en el joc dels vostres fills i filles, i disposa d’un munt d’espais per als jocs al seu interior amb cordes, tobogans i escales.

A més a més, just al costat, teniu un petit bar per poder prendre alguna cosa mentre juga la canalla.

parc del riu francoli a tarragona

 

Àrea d’esports

A la zona nord del parc Francolí hi ha pistes de futbol amb grades per a gaudir d’un bon partit, sigui jugant o observant. A més a més, just al costat teniu una zona d’esbarjo per a gossos, perquè aquest parc és apte per a anar-hi amb tota la família!

parc del riu francoli a tarragona

Just al costat també hi trobareu una zona per a practicar esport amb equilibri i força. Un indret ideal per a fer exercici i alhora gaudir de la natura.

parc del riu francoli a tarragona
Zona d’espectacles

El parc Francolí també disposa d’una gran zona amb grades, on de tant en tant es fan concerts o espectacles familiars.

parc del riu francoli a tarragona

 

Zona de pícnic i de lleure

Tant a la zona nord com a la zona sud del parc Francolí, podreu gaudir de zones de pícnic i molts bancs, tant a l’ombra com al sol, per a poder fer berenars, esmorzars, dinars… El que vulgueu! I amb una tranquil·litat que costa d’imaginar enmig de la ciutat.

parc del riu francoli a tarragona

 

Pistes de sorra i carril bici

Al llarg de tot el parc hi ha camins de sorra i asfaltats amb un carril bici ben senyalitzat. És, per tant, un parc idoni per a practicar la bici i passejar amb els nens i nenes. Hi ha prou espai per a tothom!

parc del riu francoli a tarragona

 

Connexions amb rutes del voltant

Una de les raons per les quals el parc Francolí és un indret tan especial per a anar-hi en família, és que pels voltants del parc surten rutes d’inici a llocs tan especials com el Pont del Diable, on història, cultura, arquitectura i llegenda es barregen en conèixer aquest gran monument romà.

amb nens al tarragonès

MÉS INFORMACIÓ

Comarca:

Tarragonès

Més informació