ESCAPADA AMB NENS A TARRAGONA

Fem una escapada a Tarragona

Tarragona és una ciutat plena d’història, i a més a més de veritat! De fet, tota ella està sobre l’antiga Tàrraco, que va arribar a ser capital de l’Imperi Romà durant uns anys. Només amb això, ja ens podem imaginar tot el que ens pot oferir per anar amb els nostres fills i filles. Des de Sortir amb nens, hem preparat una llista amb algunes de les activitats que podeu fer durant una escapada amb nens/es a Tarragona.

Apunteu-ho tot!


Museus a Tarragona

Museu Arqueològic de Tarragona

Per començar a conèixer Tarragona a fons, millor anar primer de tot al seu gran Museu Arqueològic, on podrem veure un munt de restes romanes juntament amb la història i l’origen de la ciutat. Podreu fer tallers i activitats infantils! Molt divertides i perfectes per fer en família al temps que aprenen.

escapada amb nens a Tarragona

➡ Troba més informació AQUÍ

  

Minitarraco

La Catedral, el Pont del Diable, l’Amfiteatre, el circ romà… Us imagineu veure tot això en un mateix espai? A Minitarraco és possible! Aquest museu familiar és perfecte per passar una estona divertida i amb molt d’aprenentatge amb els nens. Perquè tenen maquetes que recreen a la perfecció els principals monuments de Tarragona.

➡ Més informació AQUÍ

 

Edificis emblemàtics a Tarragona

La Catedral de Tarragona

La Catedral de Tarragona està plena de Tresors antics i relíquies! L’anomenem la Catedral de Tarragona, però el seu nom oficial és: Santa Església Catedral Basílica Metropolitana i Primada de les Espanyes. Està dedicada a Santa Tecla. Des de l’any 1905 és Monument Nacional i  també Bé Cultural d’Interès Nacional.

escapada amb nens a Tarragona

➡ Més informació AQUÍ

➡ Compra les entrades per visitar la Catedral de Tarragona AQUÍ

 

Restes romanes a Tarragona

Tàrraco va ser una gran capital de l’Imperi, i com a tal, Tarragona és una gran ciutat amb història encara viva. El circ romà n’és un bon exemple! Està en continua millora per oferir als visitants una visió molt fidedigna del que va ser.

escapada amb nens a Tarragona
foto: Jordi Play

 

L’amfiteatre és una altra de les joies i segurament la més coneguda de Tarragona. És un dels amfiteatres més ben conservats i avui encara s’hi fan recreacions i espectacles com per exemple la lluita de gladiadors.

 

El Pont del Diable és l’antic aqüeducte de Ferreres que transportava l’aigua fins a Tàrraco i que abastava gran part del seu territori. Avui en dia és una altra mostra d’història que a més a més amaga una llegenda rere el seu nom.

escapada amb nens a Tarragona

➡ Més informació AQUÍ

 

Transport per visitar la ciutat de Tarragona

El Trenet de Tarragona

La millor manera de conèixer tota la ciutat, des dels seus monuments fins el seu ambient i la Rambla, és recorrent Tarragona amb el seu trenet turístic. Un viatge ple d’aventures i grans històries per als més petits, i amb moltes possibles parades pel camí!

escapada amb nens a Tarragona

➡ Més informació AQUÍ

El tiquet és vàlid durant tot el dia.

 🚂 Compra els bitllets del trenet AQUÍ

 

Parcs d’aventures i atraccions a Tarragona

Jungle Trek

Al Jungle Trek el dia de diversió en família està assegurat amb els seus nou circuits dividits segons edat i dificultat. Amb tirolines, ponts penjats i moltes proves d’equilibri.

escapada amb nens a Tarragona

➡ Troba més informació AQUÍ

 

Port Aventura

Tot i que no està a Tarragona ciutat, hi és molt a prop! A només 8 quilòmetres. Un gran parc d’atraccions ideal tant per a grans com per als més petits. La Xina, el Far West, Mèxic, la Mediterrània, la Polinèsia i la zona infantil.

escapada amb nens a Tarragona

➡ Entrades per a Port Aventura sense cues a l’entrada:

 

Platges de Tarragona

A banda d’història, monuments i molt bon ambient, Tarragona també és un destí ideal per anar a la platja amb els nens i nenes. Té platges llargues, cales tranquil·les i un port preciós amb restaurants que serveixen peix fresc de la zona.

escapada amb nens a Tarragona