PORTAVENTURA SENSE CUES PER ENTRAR

portaventura sense cues

Visita PortAventura sense cues!

Arriba el moment de la diversió i l’adrenalina! Aquest parc d’atraccions situat entre Vila-seca i Salou és especial per moltes coses; les activitats, els espectacles, la decoració, la seva ambientació… I la millor manera de gaudir és sense haver d’esperar! Sempre hi ha la possibilitat d’anar a PortAventura sense cues reservant l’entrada online. A més a més, comprant l’entrada per internet ens assegurem de poder anar-hi i de reservar ja la nostra plaça.

portaventura sense cues

 

El parc de PortAventura

PortAventura es divideix en set grans espais ambientats en diferents zones geogràfiques del nostre planeta; la Xina, Mediterrània, Far West, Polinèsia, Mèxic, l’Himàlaia i la zona pels més petits, Sésamo Aventura.

Totes elles tenen la decoració i l’ambientació típica de cada zona, restaurants especialitzats i, a més a més, un munt d’atraccions! Dragon Khan a la Xina, Stampida al Far West, Shambhala a l’Himàlaia, Hurakan Condor a Mèxic, Furius Baco a la Mediterrània, a banda de moltes altres. Cada zona té la seva atracció emblemàtica que ens assegura molta adrenalina i diversió per a tothom.

portaventura sense cues

 

Els seus espectacles també són un punt fort per a anar-hi. N’hi ha a totes les zones! De vaquers, indis i pistolers, o bé de bombolles màgiques. També hi ha espectacles a alguns dels restaurants. I sempre són per a petits i grans.

portaventura sense cues

 

La zona de Sésamo Aventura és tot un parc adreçat exclusivament els més petits. Allà hi trobaran als seus millors amics de Barrio Sésamo i un munt d’atraccions pensades per a nens i nenes de totes les edats. Fins i tot compten amb el seu propi trenet i avió!

portaventura sense cues

➡ Entrades per a Port Aventura sense cues a l’entrada:

 

Ferrari Land

Ferrari Land és la nova zona annexa al parc de PortAventura, però aquest es dedica completament a una altra temàtica; els cotxes i la història dels ferraris! I comprant l’entrada per internet ens assegurem de poder entrar sense cues i reservant ja un dia al nostre calendari.

Aquest nou parc és únic a Europa i compta amb diferents atraccions que ens introdueixen al món i a la sensació de conduir un ferrari. Com la seva Red Force, una llançadora que arriba als 180km/h en menys de 5 segons. O bé les Thrill Towers de caiguda lliure i de rebot. Fins i tot podem entrar a una simulació de la conducció d’un ferrari.

portaventura sense cues

 

La marca Ferrari ha fet història a tot el món i avui dia continua sent sinònim de cotxes impressionants. Per això, a Ferrari Land també s’hi pot fer un repàs de tota la seva història. Un recorregut únic que encantarà a tots els amants d’aquests vehicles.

portaventura sense cues

➡ Entrades per a Ferrari Land sense cues:

➡ Entrades per a PortAventura + Ferrari Land sense cues a l’entrada:

➡ Llegeix també Caribe Aquatic Park AQUÍ

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.