WATER WORLD LLORET, A LLORET DE MAR


Water World Lloret, a Lloret de Mar

Aquest parc aquàtic situat a Lloret ofereix tot el ventall d’atraccions d’aigua, per garantir la diversió de tota la família.

WATER WORLD  té una extensió de 140.000m2 i compta amb més de 15 atraccions aquàtiques diferents, moltes de les quals no es poden trobar a cap altre parc d’Europa. Envoltat de natura és el lloc ideal per a passar un dia inoblidable en família. Dintre el parc es troba una gran varietat d’opcions de restauració, i es permet fer pícnic a les àrees de pícnic.

De les seves atraccions, en destaquen les següents: X-TREME MOUNTAIN i WATER MOUNTAIN (muntanyes russes aquàtiques de més de 350 metres de recorregut), STORM (dos tobogans construïts amb material translúcid per seguir el recorregut dels banyistes i que simula un torbellino), RAFTING RIVER (és l’atracció aquàtica més gran d’Europa, amb més de 200 metres de recorregut a les fosques.

Apta per tota la família, ja que es pot baixar amb una barca de 4/5 persones), KIDDIE ISLAND (és una nova atracció interactiva dissenyada per la mainada, perquè els més petits puguin descobrir la màgia de l’aigua), FAMILY LAGOON (nova àrea pensada per a relaxar-se i gaudir-ne en família.

Una multitud de sortidors d’aigua a pressió, fan d’aquesta atracció una piscina d’hidroteràpia immensa, envoltada de zones verdes i solàriums)

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Water World Lloret

Ctra Vidreres km 1,2

17310  Lloret de Mar

Girona

Comarca de La Selva

Latitud i Longitud:
41.7075768, 2.8262651
Telèfon:
972 368 613
Web:
http://www.waterworld.es/

Com Arribar-hi