JARDÍ BOTÀNIC MARIMURTRA, A BLANES


Un autèntic museu viu a l’aire lliure

El Jardí Botànic Marimurtra, situat a la població de Blanes, es pot considerar un dels més importants i bonics d’Europa.

De fet, ha estat declarat Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.

Es tracta d’una visita molt recomanable per fer en família ja que, a part d’impressionar-nos amb la bellesa natural del propi museu i la gran varietat d’espècies que hi podrem veure, ens permetrà fer una passejada meravellosa pels penya-segats mediterranis. El Jardí Botànic està situat en un paratge envejable amb unes vistes precioses.

La visita als jardins ens proporcionarà un espectacular recorregut per un món natural poblat per tot tipus d’espècies de plantes, arbres, flors …

Amb una extensió de 4 hectàrees visitables, el jardí Botànic compta amb col·leccions de planta viva que mostren unes 3.000 espècies corresponents als climes Subtropical, Temperat i Mediterrani d’arreu del món.

L’itinerari pot durar una hora i mitja, aproximadament (és clar que això depèn de l’estona que vulguem contemplar i gaudir en cada racó).

Començarem pel Jardí Subtropical on trobarem paisatges subdesèrtics d’arreu del món, com les costes de les Illes Canàries, zones àrides del sud d’África, de Mèxic o d’Austràlia.

Continuarem pel Jardí Temperat, on trobarem els ecosistemes formats a les zones temperades del planeta, com la Xina i Japó, les selves temperades del nord i sud d’Amèrica o l’est d’Austràlia.

I arribarem al Jardí Mediterrani, on veurem la gran diversitat d’espècies de la Conca Mediterrània, però també paisatges d’altres parts del món on domina el clima mediterrani, zones de Califòrnia, de Xile del Sud d’Àfrica o d’Austràlia.

Durant la passejada descobrirem racons singulars del jardí Botànic que ens faran gaudir encara més d’aquesta visita:

El templet de Linné

Miradors amb vistes espectaculars

La Plaça Goethe

L’estany …

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Jardí Botànic Marimurtra

Passeig Carl Faust 9
Apartat De Correus 112
17300 Blanes (La Selva)

Comarca:

Selva
Latitud i Longitud:
41.67603, 2.80104
Telèfon:
972 330 826
Web:
http://www.jbotanicmarimurtra.org

Com Arribar-hi

Més informació

Horaris

 Mesos d’abril, maig i octubre: de dilluns a diumenge, de 9 a 18 hores.
 Mesos de juny a setembre: de dilluns a diumenge, de 9 a 20 hores.
 Mesos de novembre a març: de dilluns a diumenge, de 10 a 17 hores.

Tancat: 25 i 26 de desembre / 1 i 6 de gener

Associació d’Amics del Jardí  botànic de Barcelona

amicsjbb@telefonica.net

Telèfon: 93-325 29 73