JARDÍ BOTÀNIC MARIMURTRA, A BLANES

Un autèntic museu viu a l’aire lliure

El Jardí Botànic Marimurtra, situat a la població de Blanes, es pot considerar un dels més importants i bonics d’Europa.

De fet, ha estat declarat Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.Es tracta d’una visita molt recomanable per fer en família ja que, a part d’impressionar-nos amb la bellesa natural del propi museu i la gran varietat d’espècies que hi podrem veure, ens permetrà fer una passejada meravellosa pels penya-segats mediterranis. El Jardí Botànic està situat en un paratge envejable amb unes vistes precioses.

La visita als jardins ens proporcionarà un espectacular recorregut per un món natural poblat per tot tipus d’espècies de plantes, arbres, flors …

Amb una extensió de 4 hectàrees visitables, el jardí Botànic compta amb col·leccions de planta viva que mostren unes 3.000 espècies corresponents als climes Subtropical, Temperat i Mediterrani d’arreu del món.

L’itinerari pot durar una hora i mitja, aproximadament (és clar que això depèn de l’estona que vulguem contemplar i gaudir en cada racó).

Començarem pel Jardí Subtropical on trobarem paisatges subdesèrtics d’arreu del món, com les costes de les Illes Canàries, zones àrides del sud d’África, de Mèxic o d’Austràlia.

Continuarem pel Jardí Temperat, on trobarem els ecosistemes formats a les zones temperades del planeta, com la Xina i Japó, les selves temperades del nord i sud d’Amèrica o l’est d’Austràlia.

I arribarem al Jardí Mediterrani, on veurem la gran diversitat d’espècies de la Conca Mediterrània, però també paisatges d’altres parts del món on domina el clima mediterrani, zones de Califòrnia, de Xile del Sud d’Àfrica o d’Austràlia.

Durant la passejada descobrirem racons singulars del jardí Botànic que ens faran gaudir encara més d’aquesta visita:

  • El templet de Linné
  • Miradors amb vistes espectaculars
  • La Plaça Goethe
  • L’estany …

 ➡  Compra les entrades AQUÍ

marimurtra

 MÉS INFORMACIÓ

Jardí Botànic Marimurtra amb nens

Passeig Carl Faust, 9 (17300 Blanes) (La Selva)

Comarca:

La Selva
Latitud i Longitud:
41.6760300, 2.801040
Telèfon:
972 330 826
Web:
http://www.marimurtra.cat/es/

Més informació

Horaris
  • Mesos d’abril, maig i octubre: de dilluns a diumenge, de 9 a 18 hores.
  • Mesos de juny a setembre: de dilluns a diumenge, de 9 a 20 hores.
  • Mesos de novembre a març: de dilluns a diumenge, de 10 a 17 hores.
  • Tancat: 25 i 26 de desembre / 1 i 6 de gener

Associació d’Amics del Jardí  botànic de Barcelona
  • amicsjbb@telefonica.net
  • Telèfon: 93-325 29 73
 

 ➡  Compra les entrades AQUÍ