Plans i activitats familiars per comarca

Cercador d’activitats familiars. Plans amb nens a Catalunya.

Busca al cercador plans per fer amb nens a Catalunya. Pots buscar activitats per comarca o per població.

Fes clic sobre la comarca i/o població que t’interessi i descobreix totes les activitats familiars que et proposem a Sortir amb nens. Sota el mapa veuràs les activitats per fer amb nens més destacades.

Gavà

Que fem amb els nens a Gavà. Sortir amb nens al Baix Llobregat.

TALLERS INFANTILS AL GARDEN CENTER BORDAS, A GAVÀ

Esmorzars i berenars saludables per infants i adults. Diumenge 20 d'octubre de 2019 a les 11 hores ➡ Gratuït

VISITA GUIADA AL CASTELL D’ ERAMPRUNYÀ

Situat en un enclavament privilegiat del Parc de Garraf de gran riquesa geològica i botànica, el castell d'Eramprunyà té els orígens en l'època medieval i una històia de més de mil anys. Cada segon diumenge de mes a les 10…

ELS ESPAIS NATURALS DEL DELTA DEL LLOBREGAT

El delta del Llobregat, format per una extensa plana de 98 km2, entre el massís del Garraf i Montjuïc, conserva una de les zones humides més importants de Catalunya. El delta és un mosaic de paisatges on els espais naturals…

DESCOMPTES PER A FAMÍLIES AL BAIX LLOBREGAT

Descomptes per a visitar la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, els Espais Naturals del Delta del Llobregat,  el Canal Olímpic de Catalunya, el Museu de Sant Boi, les Coves de Montserrat Collbató, Catalunya…

PARC ARQUEOLÒGIC MINES DE GAVÀ

Voleu passejar per l'interior d'una mina i conèixer com vivien els miners de la prehistòria? Voleu descobrir quins són els objectes i les eines que utilitzaven?

PARC ARQUEOLÒGIC MINES DE GAVÀ

Voleu passejar per l'interior d'una mina i conèixer com vivien els miners de la prehistòria? Voleu descobrir quins són els objectes i les eines que utilitzaven? Doncs no us perdeu la visita al Parc Arqueològic Mines de Gavà.

MONESTIR BUDISTA DEL GARRAF, AL PARC NATURAL DEL GARRAF

Sabíeu que al cor del Garraf s’hi troba un petit tros del Tibet? El Monestir Budista del Garraf! Realment és com si haguéssim fet un viatge a terres molt llunyanes, sense sortir de casa.

en bici de gavà a castelldefels EN BICI DE GAVÀ A CASTELLDEFELS PEL PASSEIG MARÍTIM

En bici de Gavà a Castelldefels: Un passeig en bicicleta pel Passeig Marítim. El Passeig Marítim transcorre paral·lel al mar. El podem agafar des del carrer Palamós, a Gavà, o des de qualsevol carrer transversal al Passeig.