EN BICI DE GAVÀ A CASTELLDEFELS PEL PASSEIG MARÍTIM

en bici de gavà a castelldefels

En bici de Gavà a Castelldefels: Un passeig en bicicleta pel Passeig Marítim

El Passeig Marítim transcorre paral·lel al mar. El podem agafar des del carrer Palamós, a Gavà, o des de qualsevol carrer transversal al Passeig.

Comença aleshores un carril bici senyalitzat que dóna seguretat als ciclistes i evita conflictes amb les persones que van a peu. És molt planer i tranquil i podem deixar que els nens i nenes vagin al seu ritme.


PUBLICITATAl llarg del passeig trobarem zones de jocs infantils, el Parc del Mar (amb 10.000 metres quadrats de superfície), espais d’entrenament i dues zones per fer skate.

Podem fer volar estel o fer un bany a la platja. Si els nens son petits no us oblideu els cubells i les pales perquè puguin jugar amb la sorra i fer castells.

Per fer una mossegada trobarem bancs al llarg de camí i espais d’ombra. A les pinedes que hi ha aprop del passeig és molt habitual, veure famílies i amics que fan un pícnic.

Hi ha trams on el carril bici no està senyalitzat, però la vorera és prou ampla per compartir l’espai amb altres usuaris. Sens dubte, aquest és un passeig amb moltes opcions per passar tot un matí a la platja amb una bona combinació d’esport, jocs, aigua i diversió.

MÉS INFORMACIÓ

De Gavà a Castelldefels amb nens

Comarca:

Baix Llobregat
Latitud i Longitud:
41.2656580, 1.974808

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.