DESCOMPTES PER A FAMÍLIES AL BAIX LLOBREGAT 2024

Nous tiquets de descomptes per a les famílies

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat reedita de nou els cupons adreçats a les famílies amb nous descomptes i promocions per a descobrir i visitar el Baix Llobregat en família .

DESCOMPTES PER A FAMÍLIES AL BAIX LLOBREGAT

Amb els nous cupons, es poden visitar els principals atractius turístics del Baix Llobregat a preus especials o fins i tot de forma gratuïta.

 

Per exemple, es pot visitar amb audioguia el Centre d’Interpretació de la Història i la Pirateria del Castell de Castelldefels – Piratia, un espai museístic que apropa la història del Castell i la recreació dels atacs pirates a les costes de Castelldefels, amb un descompte de 2 euros al preu de l’entrada. També es pot aconseguir un descompte per la visita guiada a la Colònia Güell i Cripta Gaudí, per visitar el Parc Arqueològic Mines de Gavà,  per fer un Taller en família al Museu de Matemàtiques de Catalunya MMACA, per descobrir les Coves de Montserrat de Collbató, o per veure amb realitat augmentada com era la vida dels Jujol, els propietaris de Can Negre.

A més, les famílies poden gaudir del 2×1 per la compra d’una entrada general si visiten Catalunya en Miniatura, o els Museus de Sant Boi (entrada gratuïta a menors de 12 anys).

DESCOMPTES PER A FAMÍLIES AL BAIX LLOBREGAT

També podeu rebre un pòster “Pinta i descobreix” d’obsequi als Espais Naturals del Delta del Llobregat, gaudir d’un passeig en barca gratuït al Canal Olímpic de Catalunya o d’una visita gratis als Museus d’Esplugues – Can Tinturé.

Es poden sol·licitar els cupons a través de la pàgina web www.turismebaixllobregat.com/cupons.

Per aconseguir els descomptes, només s’ha d’omplir el formulari i triar una opció per rebre el cupó de descomptes a casa o per descarregar-lo en línia. En aquest últim cas, els cupons s’han d’imprimir o mostrar des del mòbil a cada establiment.

 MÉS INFORMACIÓ

Descomptes al Baix Llobregat

lloc

Activitats familiars al Baix Llobregat

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.