Plans i activitats per comarca

Cercador d’activitats familiars. Plans amb nens a Catalunya.

 

Busca al cercador plans per fer amb nens a Catalunya. Pots buscar activitats per comarca o per població.

Fes clic sobre la comarca i/o població que t’interessi i descobreix totes les activitats familiars que et proposem a Sortir amb nens. Quan selecciones la comarca i/o població, es refrescarà la pàgina i sota el mapa apareixaran les activitats més destacades per fer amb nens i nenes.

Blanes

Activitats a Blanes per fer amb nens i nenes. Sortir amb nens a La Selva.

CASALS INFANTILS, CURSOS D’ESTIU I ACTIVITATS DE MAR AMB LA FEDERACIÓ CATALANA DE VELA

Casals infantils, cursos d'estiu. Experiències diàries on aprendre a navegar, descobrir noves curiositats sobre el medi marí i molt més!

JARDÍ BOTÀNIC MARIMURTRA, A BLANES

Un autèntic museu viu a l’aire lliure. El Jardí Botànic Marimurtra, situat a la població de Blanes, es pot considerar un dels més importants i bonics d’Europa.

ermites de Blanes EXCURSIÓ PER LES ERMITES DE BLANES

La ruta de les ermites de Blanes té una durada d'unes dues hores a ritme lent per anar amb els petits i gaudir dels paisatges.

cultura de blanes SORTIDA CULTURAL A BLANES AMB NENS I NENES

Blanes és una població amb un gran llegat cultural. Es conserven esglésies i castells. Us expliquem els punts principals de la cultura de Blanes amb nens.

Blanes literària amb nens EXCURSIÓ A BLANES, RUTA LITERÀRIA AMB NENS I NENES

Blanes ha esdevingut la casa de desenes d'autors i escriptors durant anys. Des de Sortir amb nens us recomanem una excursió per la Blanes literària que podem fer en família per conèixer aquests autors.