CASALS INFANTILS, CURSOS D’ESTIU I ACTIVITATS DE MAR AMB LA FEDERACIÓ CATALANA DE VELA

Experiències diàries on aprendre a navegar, descobrir noves curiositats sobre el medi marí i molt més!

La vela és un dels esports més complets del món on, a més a més de passar-s’ho la mar de bé navegant, s’aprenen i es posen en pràctica conceptes relacionats amb la física, la geografia, la biologia i la història, entre d’altres.

 

 

Un esport que connecta amb la natura, forma navegants i educa persones!

 

Els alumnes aprendran els conceptes bàsics de la navegació com són els vents, la propulsió, els diferents rumbs, les parts de l’embarcació, fer nusos mariners, el trimatge les veles… i, també es formaran adquirint hàbits saludables i valors socials i esportius que ens aporta la cultura de mar com són la igualtat, la confiança en un mateix, el respecte al medi ambient, la presa de decisions, la tolerància, la iniciativa, el joc net, l’esperit d’equip, la solidaritat i la companyonia.

 

I ho faran gràcies a un gran equip de tècnics acreditats amb titulacions oficial del departament d’Educació de la Generalitat i a una actualitzada i pionera metodologia, desenvolupada per l’Escola Catalana de Vela, on l’eix vertebral de tota la formació és que l’alumnat se senti involucrat aprenent perquè la diversió i l’aprenentatge vagin plegats.

S’ho passaran la mar de bé navegant!

 

Casals i cursos nàutics per a nens i nenes

Valors de mar

Es formaran adquirint valors socials i esportius com la igualtat, el respecte a l’entorn, la presa de decisions, la tolerància, la iniciativa, el joc net, l’esperit d’equip i la companyonia.

 

 

Un esport que exercita cos i ment

Adquiriran habilitats físiques i psíquiques com són la concentració, l’equilibri, la força, la resistència, la coordinació, l’autonomia i el treball en equip.

 

L’aventura de connectar amb la natura

La vela és una apassionant aventura que es practica al pavelló més gran del món, el mar, on s’ensenya a respectar l’entorn perquè la nostra empremta mai es converteixi en una cicatriu pel medi ambient.

 

Somriures de mar, records per a tota la vida

Provaran noves experiències i faran nous amics. Gaudiran de vivències úniques que perduraran per sempre en el seu recor

 

 

⛵ Troba l’escola de vela més propera al teu municipi  AQUÍ

 

Localitzacions: Roses, Empuriabrava, l’Escala, Pals, Calella de Palafrugell, Palamós, Sant feliu de Guíxols, Blanes, Estartit, Arenys de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró, Vilassar de Mar, El Masnou, Montgat, Barcelona, El Prat, Castelldefels, Sitges, Vilanova i la GEltrú, Garraf, Premià de Mar, Sant Pol de Mar, Badalona, Torredembarra, Altafulla, Tarragona, Salou, Cambrils, Hospitalet de l’Infant, L’Ametlla de Mar, Coma-ruga, l’Ampolla, Cases d’Alcanar, Sant Carles de la Ràpita.

.MÉS INFORMACIÓ

Més informació

 
⛵ Troba l'escola de vela més propera al teu municipi  AQUÍ

 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.