Plans i activitats per comarca

Cercador d’activitats familiars. Plans amb nens a Catalunya.

 

Busca al cercador plans per fer amb nens a Catalunya. Pots buscar activitats per comarca o per població.

Fes clic sobre la comarca i/o població que t’interessi i descobreix totes les activitats familiars que et proposem a Sortir amb nens. Quan selecciones la comarca i/o població, es refrescarà la pàgina i sota el mapa apareixaran les activitats més destacades per fer amb nens i nenes.

Siurana

Activitats per fer amb els nens a Siurana. Sortir amb nens a l’Alt Empordà.

VISITA UNA GRANJA D’OVELLES ECOLÒGICA I SOSTENIBLE

🐑 Peralada Mas Marcè: Visita una granja d’ovelles ecològica i sostenible a l’Empordà amb obrador làctic! Podràs donar el biberó a un xaiet, aprendre a fer recuits i saber la diferència entre un recuit i un mató!

pobles per visitar amb nens a Catalunya POBLES PER VISITAR AMB NENS A CATALUNYA

Hi ha moltíssims pobles per visitar amb nens a Catalunya! I cadascun d'ells ens ofereix un pla pels seus carrers amb encant. Agafem motxilles i comencem!

Priorat con niños QUÈ FER AL PRIORAT AMB NENS

El Priorat és zona de natura, bons vins, paisatges increïbles, molta història, poblets... Us deixem tot un seguit de llocs per visitar al Priorat amb nens.

L’EMBASSAMENT DE SIURANA, AL PRIORAT

L'embassament de Siurana, situat en un entorn magnífic, envoltat per la serra del Montsant i les muntanyes de Prades, atura les aigües del riu Siurana, el principal afluent de l'Ebre a les terres de Tarragona.

VISITES GUIADES A SIURANA, AL PRIORAT

Les visites guiades a Siurana, a el Priorat ofereixen als visitants una nova manera de conèixer el ric patrimoni que té aquest petit poble medieval.