VISITES GUIADES A SIURANA, AL PRIORAT

Visites teatralitzades al conjunt històric i castell de Siurana

Dies a concretar

La visita teatralitzada ens permetrà viure en la pròpia pell el món llegendari de Siurana.

Des de la famosa llegenda de la Reina Mora, fins a altres històries, rondalles i contalles més desconegudes.


PUBLICITATCaptius, traïdors, trobadors, donzelles, sants i reis seran els protagonistes de la visita.

Experimentarem les emocions d’aquests personatges llegendaris i sentirem el seu batec en un entorn privilegiat.

Més informació:

Oficina de Turisme de Cornudella de Montsant
C/ Comte de Rius s/n.
Telèfon: 977 821 000

www.turismesiurana.org

Visites guiades al conjunt històric de Siurana.

Dies a concretar

Les visites guiades a Siurana, a el Priorat ofereixen als visitants una nova manera de conèixer el ric patrimoni que té aquest petit poble medieval.

Hi ha dos tipus de visites durant els caps de setmana i els dies festius: la visita dinamitzada, cada dissabte i diumenge a les 12 hores, i la visita teatralitzada, cada segon cap de setmana de mes a les 12 hores.

La visita dinamitzada tindrà un cost de 6€ pels adults i 4€ pels infants de 8 a 12 anys (els menors de 8 anys gratuït). L’objectiu d’aquesta visita, que durarà 1h 30’, és descobrir el conjunt patrimonial de Siurana d’una forma amena però rigorosa, explicant les històries que conformen la història. Són aquestes les que captiven als participants i permeten explicar temes tant diversos com la formació geològica de Siurana, les seves llegendes, l’ocupació humana al llarg de la història….


PUBLICITATLa visita teatralitzada tindrà un cost de 9€ pels adults i 5€ pels infants de 8 a 12 anys (els menors de 8 anys gratuït). En aquest cas es pretén apropar al visitant a Siurana a través del món llegendari, barrejant elements històrics i fantasiosos que la tradició oral ha fet arribar als nostres dies. Durant 1h i 30’ es passejarà pels escenaris que apareixen a les llegendes i s’experimentaran les emocions dels seus personatges en primera persona.

MÉS INFORMACIÓ

Llegendes

Més informació

Reserves:
Còdol Educació T.: 977 327 362 OIT Cornudella T.: 977 821 000 Imatges cedides per l' Oficina de Turisme de Cornudella de Montsant

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.