VACANCES EN FAMÍLIA 2019

Vacances en família. Temporada 2019. Primera convocatòria

Per a famílies catalanes amb fills de 0 a 17 anys
Inscripcions des del 28 de gener a les 12 hores fins a l’11 de febrer de 2019 a les 12 hores

El Programa “Vacances en família” facilita a les famílies residents a Catalunya amb fills menors de 18 anys la possibilitat de gaudir d’unes vacances a preus econòmics en albergs de la Xarxa Jove d’Albergs de Catalunya (Xanascat), situats en indrets d’alt interès turístic i cultural.

vacances en família

S’ofereixen estades des de 2 a 7 nits en 32 albergs de Catalunya  per a totes les famílies amb fills menors de 18 anys per potenciar el lleure familiar i la convivència.

Aquesta any 2019 s’ha incorporat 2 albergs nous:

  • Alberg de La Victòria, a Alcúdia (Mallorca)
  • Alberg Les Estades, a Port Ainé (Pallars Sobirà)

Les estades, de 2, 3, 4 i 7 nits es reparteixen entre Setmana Santa, estiu,  ponts al llarg de l’any i caps de setmana.

El programa Vacances en família inclou l’allotjament, esmorzar, dinar i sopar. I es fan menús adaptats per a persones que tenen intoleràncies alimentàries.

Les estades es complementen amb activitats i espectacles (descoberta de l’entorn natural i cultural, animació musical i tallers de manualitats, entre d’altres) en els torns de més de dues nits, amb l’objectiu de compartir i aprendre a través del lleure.

Les persones majors de 65 anys, membres de la família sol·licitant, podran participar a les vacances familiars, amb l’objectiu de facilitar les relacions intergeneracionals i gaudiran d’un descompte sobre el preu del programa.

Preinscripcions obertes fins l’11 de febrer

Les famílies interessades poden preinscriure’s al Vacances en família a través del web del programa fins el proper 11 de febrer a les 12 hores. Dos dies després, el 13 de febrer, se celebrarà el sorteig públic a partir del qual s’adjudicaran les places definitives.

El preu general del programa és de 28,90 euros per persona i nit, aplicable a tots els torns de caps de setmana, el primer torn de la Setmana Santa, el pont del 10 de juny i el pont de novembre.

Al segon torn de la Setmana Santa, a l’estiu (juliol i agost) i al pont de desembre, s’aplicarà una tarifa especial de 30,95 euros per persona i nit. Pel que fa al preu dels infants menors de 3 anys, mantenen l’estada gratuïta, els de 4 a 6 anys tenen un 50% de descompte i els de 7 a 13 anys gaudiran d’un 25% de reducció.

D’altra banda, les famílies nombroses i monoparentals tenen un 10% de descompte en tots els serveis.

Equipaments

Les habitacions tenen lliteres i algunes d’elles tenen el bany dins. I també hi ha habitacions reservades per a persones amb la mobilitat reduïda.

vacances-en-familia-sortir-amb-nens

Els albergs estàn dotats de sales de jocs, i sales on descansar, jugar en família a jocs de taula o mirar un pel·lícula.

vacances-en-familia-sortir-amb-nens

Els albergs es troben ubicats en indrets d’alt interès turístic i cultural. Serveixen com a campament base per fer excursions i sortides en família. Des dels albergs es facilita tota la informació turística de la zona. L’objectiu de “Vacances en família” és fer que les famílies comparteixin el seu temps d’oci i augmentin els seus lligams afectius, en un entorn bonic on no s’hagi de pensar en fer ell dinar o el sopar o les tasques de la casa.

Més informació AQUÍ

MÉS INFORMACIÓ

Vacances en família-Primera Convocatòria

data inici
28-01-2019
data fi
11-02-2019

Més informació

Primera convocatoria
  • Preinscripció - Del 28 de gener a l’11 de febrer (12:00 h)
  • Sorteig - 13 de febrer a les 12:00 h
  • Publicació sorteig - 15 de febrer a les 12:00 h
  • Adjudicacions directes - A partir del 18 de febrer, des de les 12:00 h, els usuaris ja es poden descarregar la documentació de la reserva, per tant totes les adjudicacions haurien d’estar enllestides.
  • Llista d’espera - 20 de febrer a les 12:00 h
  • Autoadjudiació de les places lliures: a partir del 4 de març