FESTIVAL DE TEATRE MÀGIC A TARRAGONA

Màgia sota la direcció artística del Mag Gerard

  • Del 8 al 28 d’abril de 2023

El món de la màgia es donarà cita als escenaris de Tarragona per dissetè any consecutiu, amb la finalitat d’oferir una selecció dels espectacles d’il·lusionisme més innovadors de l’actualitat.

El Festival Teatre Màgic, s’ha convertit en un referent, no només a Catalunya, sinó també a Europa, després de comptar amb diferents premis mundials de màgia que han actuat a la ciutat en els darrers anys.

 

L’espectacle Màgia 5 estrelles, amb Karlus Soler, Silvana, Brando, Sasha Grilec i Connie, serà l’acte inaugural del festival el pròxim 8 d’abril, a les 18 h, al Teatre Tarragona. Aquesta proposta per a tota la família ofereix un fantàstic viatge per totes les especialitats de la il·lusió per demostrar que, amb la màgia, qualsevol cosa és possible.

 

En les properes setmanes la màgia arribarà a la Sala Trono amb Leo Bordigoni, Juan Capilla i Magno; a la Biblioteca Pública de Tarragona amb un espectacle de màgia de prop; a l’Espai Kesse amb una masterclass de trucs amb el mòbil i el cabaret màgic del Daniel Arbonés.

Com a novetat d’aquesta edició, el festival programarà dos espectacles de màgia educativa (Matemàgia i Reciclatge màgic) que compten amb el suport de l’IMET i es podran veure al Centre Cívic de Torreforta.

 Programa del Festival Internacional Teatre Màgic 2023 de Tarragona:

8 d’abril, a les 18 h, al Teatre Tarragona: Màgia 5 estrelles amb Karlus Soler, Silvana, Brando, Sasha Grilec i Connie. El 17è Festival Internacional Teatre Màgic de Tarragona presenta una nova edició amb un espectacle especialment creat per al Teatre Tarragona, us convidem a un fantàstic viatge per totes les especialitats de la il·lusió. Preu: 8€

14 d’abril, a les 20 h, a la Sala Trono Armanyà: Jajakadabra amb Leo Bordigoni. Monòlegs d’humor barrejats amb sorprenents efectes de màgia i originals rutines de ventrilòquia es fusionen amb els objectius de riure i sorprendre. Un nou espectacle unipersonal interpretat per l’argentí Leo Bordigoni, on la ment viatja per a tornar a ser nens, els ulls ploren de riure i l’emoció. Preu 18 € (amb descomptes).

15 d’abril ,a les 20 h, a la Sala Trono Armanyà: Stand-up comedy magic show amb Juan Capilla. Juan és un creador d’efectes màgics reconegut a escala internacional, en aquest nou espectacle ofereix la seva visió de com viu la màgia i l’humor un il·lusionista del segle XXI. Una proposta avantguardista, amb situacions surrealistes, interacció amb el públic, comèdia i molta, molta màgia. Preu 18 € (amb descomptes).

16 d’abril, a les 18 h, a la Sala Trono Armanyà: ¿Estamos programados? amb Magno. El mentalista Magno és un il·lusionista de prestigi internacional, com ho demostren els 23 premis que ha guanyat durant la seva trajectòria màgica. Ha actuat en diverses televisions d’Espanya i Sud-amèrica. Saps que el nostre cervell està programat per a despertar entre 5 i 10 minuts abans que soni el despertador? Aquest innovador espectacle et farà dubtar de la llibertat de les teves decisions. Preu 18 € (amb descomptes).

18 d’abril, a les 18 h, a la Biblioteca Pública de Tarragona: Màgia de prop! amb el Mag Gerard. Un espectacle íntim i proper per gaudir de la màgia, la sorpresa i la il·lusió en família. Els objectes quotidians es convertiran en màgics. T’ho perdràs? Gratuït.

20 d’abril, a les 18 h, al web www.magia.cat: «Els secrets», el podcast radiofònic sobre l’art de l’il·lusionisme – Edició especial Teatre Màgic: «Revolució màgica»

25 d’abril, a les 17.30 h, al Centre Cívic de Torreforta: Matemàgia (Màgia educativa).

En aquest show de Màgia i Matemàtiques, els espectadors viuran una experiència única i irrepetible al voltant del món de les matemàtiques. Per una banda, veuran efectes de màgia increïbles amb una essencial base matemàtica, que deixaran sorpresos a tothom. I per l’altra banda, s’ensenyaran alguns efectes de Matemàgia perquè l’espectador pugui practicar i entendre el funcionament de la màgia matemàtica de la mà del Mag Stigman. Amb el suport de l’IMET. Gratuït.

26 d’abril, a les 17.30 h, al Centre Cívic de Torreforta: Reciclatge Màgic (Màgia educativa).

Un espectacle didàctic per a nens i nenes que tracta el món del reciclatge i la recollida selectiva. Una manera divertida d’aprendre i conscienciar, mentre es diverteixen i participen de l’espectacle de màgia del Fèlix Brunet. Amb el suport de l’IMET. Gratuït.

27 d’abril, a les 19 h, a l’Espai Kesse: Masterclass de màgia amb objectes quotidians. Una classe magistral de trucs de màgia amb objectes quotidians, els participants aprendran jocs de màgia visuals per deixar al·lucinats als seus amics en qualsevol moment. Activitat destinada per a joves a partir de 14 anys i adults (professors, animadors culturals, metges…). Gratuït.

28 d’abril, a les 20 h, a l’Espai Kesse: Cabaret màgic amb Daniel Arbonés. Vols veure un espectacle impossible que segur que no has vist mai? RANDOM de Daniel Arbonés et proposa una experiència màgica única en el seu gènere. Un joc d’atzar, en el que tu seràs el protagonista. Una obra màgica de creació pròpia, amb tocs de poesia escènica, il·lusionisme teatral, escenes màgiques originals, referents sonors i on travessar la quarta paret convida a l’espectador a imaginar somnis impossibles. Gratuït.

 

Més informació de tots els espectacles de màgia, al web oficial

  

MÉS INFORMACIÓ

Màgia per a infants a Tarragona

data inici
08-04-2023
data fi
28-04-2023

lloc

Tarragona i La Canonja

Més informació

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.