FESTIVAL DE TEATRE MÀGIC A TARRAGONA

Cinc il·lusionistes sorprendran el públic tarragoní amb les seves noves creacions

  • Del 7 al 27  d’abril de 2024 al Teatre Tarragona.

El món de la màgia es donarà cita als escenaris de Tarragona amb la finalitat d’oferir una selecció dels espectacles d’il·lusionisme més innovadors de l’actualitat.

 

 

El Festival Teatre Màgic, s’ha convertit en un referent, no només a Catalunya, sinó també a Europa, després de comptar amb diferents premis mundials de màgia que han actuat a la ciutat en els darrers anys. La direcció artística del festival va a càrrec del tarragoní Mag Gerard, amb una llarga i destacada trajectòria dins del món de l’il·lusionisme. Enguany visitaran la ciutat, artistes de França, l’Argentina, Madrid i Catalunya.

 

L’espectacle “Màgia per deixar-te bocabadat”, amb Jean Philippe Atchoum, Christian Miró, El Magow, Mireia i el Mag Gerard, serà l’acte inaugural del festival el pròxim 7 d’abril, a les 18 h, al Teatre Tarragona. Aquesta proposta per a tota la família ofereix un fantàstic viatge on la màgia es fusionarà amb els titelles, les ombres xineses i el teatre.

 

.

Com a novetat d’aquesta edició, el festival programarà dos espectacles de màgia solidària a l’Antiga Audiència a favor de les entitats Aspercamp i el Club Vaixell amb la finalitat que la il·lusió pugui arribar a tothom el 13 d’abril a la tarda.

En les setmanes vinents la màgia arribarà a la Sala Trono amb Gonzalo Albiñana, Ariel Hamui i Sergi Arnentano; a la Biblioteca Pública de Tarragona amb un espectacle de màgia amb llibres; a l’Espai Kesse amb una classe magistral de trucs de màgia i el cabaret màgic de l’Eduard Juanola.

Més informació al web oficial: www.teatremagic.es

  

MÉS INFORMACIÓ

Màgia per a infants a Tarragona

data inici
07-04-2024
data fi
27-04-2024

lloc

Tarragona i La Canonja

Més informació

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.