ESPECTACLES PER A PÚBLIC INFANTIL AL TEATRE LLIURE

Espectacles cancel·lat.

La bruixa de la Tramuntana

Per a infants de 5 a 11 anys

Un fet inesperat amenaça la pau del poblet pescador de Cadaqués: la tramuntana comença a bufar molt fort i el  vent huracanat tenen atemorida tota la població.

Els veïns s’aixopluguen perquè les ventades no se’ls enduguin més enllà del Cap de Creus. Però ningú no sap que la causa és la Bruixa de la tramuntana. Vol arrasar Cadaqués i després construir un gegantí complex hoteler amb gratacels i atraccions només pensades per als turistes.

Un trio de gats del poble, farts que els vendavals els espatllin la migdiada, decideixen posar-se en acció per estroncar els plans de la Bruixa. Aleshores busquen l’ajuda del famós pintorde bigotis punxeguts i idees afilades que viu entre ous gegants a PortLligat.

teatre lliure

Un espectacle que vol ser un homenatge a l’havanera i una paròdia dels hits ie-ie dels anys 60.

Canta i balla amb els gats que planten cara a la Bruixa!

Marc Rosich dirigeix un musical amb partitura de Carles Pedragosa inspirat lliurement en La Bruixa de Cadaqués de Miquel Berga, publicat a la col·lecció infantil El vaixell de vapor.

Durada: 1 hora, sense pausa.

Poulette Crevette, de Françoise Guillaumond i la cia La Balaine cargo.

Del 24 de març al 5 d’abril de 2020
Per a infants de 2 a 5 anys

Un espectacle per als més petits, basat en un conte de Françoise Guillaumond, la directora de l’espectacle, conduït per dues actrius cantants i músiques.

A través seu, s’entra en el ritme musical i en un idioma comú i universal inspirat en l’univers del galliner (cloquejar, paraules inventades…). Els adults podran veure l’espectacle mirant per sobre del galliner!

Los protagonistas, del Conde de Torrefiel.

Del 22 d’abril al 3 de maig de 2020
Per a infants de 7 a 10 anys

Primer espectacle d’El Conde de Torrefiel per a públic infantil: una peça de caràcter impressionista i de llibertat temàtica en què el llenguatge plàstic sigui suficient per situar l’espectador en un altre món.

 MÉS INFORMACIÓ

lloc

Teatre Lliure de Montjuïc

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.