VISITEM EL MONUMENT A COLOM EN FAMÍLIA

Coneixem el monument a Colom amb els nens i nenes

El monument a Colom és potser una de les icones de la ciutat de Barcelona per excel·lència. I no és pas estrany que ho sigui, ja que gairebé hi corona el seu cel i, de fet, des de dalt del monument podem veure una panoràmica preciosa de tot el seu voltant. Però aquest emblemàtic monument va més enllà de la seva funció de mirador, gràcies a ell podem descobrir història i gaudir amb els més petits de la casa.

 

Cristòfon Colom per als petits

Visitar el monument a Colom amb els nens i nenes pot ser l’excusa perfecta per explicar i mostrar la figura d’aquest personatge. Quin millor lloc per conèixer Colom que visitant el seu interior?

És important que els nens i nenes, per molt petits que siguin, coneguin la seva pròpia història, i Colom en forma una bona part d’ella, ja que va ser un navegant i cartògraf que, sense voler-ho ni saber-ho, va descobrir el continent americà l’any 1492. És per això que a l’estàtua hi podem veure com agafa una carta de navegació amb la mà esquerra i assenyala, de manera simbòlica, el continent americà amb la mà dreta.

 

Panoràmica de la ciutat de Barcelona

A la seva tornada de les Amèriques, Colom va escollir el port de Barcelona per arribar a la seva terra, i és per això que justament aquesta zona va ser l’escollida per rendir-li homenatge. El monument a Colom va estar inaugurat l’any 1888 amb l’Exposició Universal.

Al seu interior hi ha un petit ascensor que puja fins a 60 m d’alçada i ens permet gaudir d’una panoràmica impressionant de la ciutat, tant de les Rambles, la muntanya, i tots els edificis de Barcelona, com també del port i del mar.

➡  Pots comprar les entrades aquí:

 
MÉS INFORMACIÓ

s/n,Plaça Portal de la pau, 08001, Barcelona

Comarca:

Barcelonès

Més informació

  Horaris:
  • De dilluns a diumenge de 8:30h a 20:30h