VACANCES EN FAMÍLIA 2020

Vacances en família. Temporada 2020. Primera convocatòria

Per a famílies catalanes amb fills i filles de 0 a 17 anys
Preinscripcions obertes fins al 10 de febrer de 2020

El Programa “Vacances en família” facilita a les famílies residents a Catalunya amb fills menors de 18 anys la possibilitat de gaudir d’unes vacances a preus econòmics en albergs de la Xarxa Jove d’Albergs de Catalunya (Xanascat), situats en indrets d’alt interès turístic i cultural.

VACANCES EN FAMÍLIA

S’ofereixen estades des de 2 a 7 nits en 32 albergs de Catalunya  per a totes les famílies amb fills menors de 18 anys per potenciar el lleure familiar i la convivència.

Aquesta any 2020 s’ha incorporat 1 alberg nou:

Alberg Municipal de Joventut de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès) que oferirà places per a unes 70 famílies.

Les estades, de 2, 3, 4 i 7 nits es reparteixen entre Setmana Santa, estiu,  ponts al llarg de l’any i caps de setmana.

VACANCES EN FAMÍLIA

El programa Vacances en família inclou l’allotjament, esmorzar, dinar i sopar. I es fan menús adaptats per a persones que tenen intoleràncies alimentàries.

Les estades es complementen amb activitats i espectacles (descoberta de l’entorn natural i cultural, animació musical i tallers de manualitats, entre d’altres) en els torns de més de dues nits, amb l’objectiu de compartir i aprendre a través del lleure.

VACANCES EN FAMÍLIA

Les persones majors de 65 anys, membres de la família sol·licitant, podran participar a les vacances familiars, amb l’objectiu de facilitar les relacions intergeneracionals.

VACANCES EN FAMÍLIA

Preinscripcions obertes fins al 10 de febrer de 2020

Les famílies interessades poden preinscriure’s al Vacances en família a través del web del programa fins el proper 10 de febrer a les 12 hores. Dos dies després, el 12 de febrer, se celebrarà el sorteig públic a partir del qual s’adjudicaran les places definitives.

El preu general del programa és de 29,95 euros per persona i nit, aplicable a tots els torns de caps de setmana, el primer torn de la Setmana Santa, el pont de l’1 de maig, el pont de l’1 de juny i el pont de la Diada.

VACANCES EN FAMÍLIA

Al segon torn de la Setmana Santa, a l’estiu (juliol i agost) i al pont de desembre, s’aplicarà una tarifa especial de 32,05 euros per persona i nit. Pel que fa al preu dels infants menors de 3 anys, mantenen l’estada gratuïta, els de 4 a 6 anys tenen un 50% de descompte i els de 7 a 13 anys gaudiran d’un 25% de reducció.

D’altra banda, les famílies nombroses i monoparentals tenen un 10% de descompte en tots els serveis. Un total de 264 famílies monoparentals i 811 nombroses es van beneficiar d’aquesta reducció en l’edició passada del programa.

Equipaments

Les habitacions tenen lliteres i algunes d’elles tenen el bany dins. I també hi ha habitacions reservades per a persones amb la mobilitat reduïda.

vacances-en-familia-sortir-amb-nens

Els albergs estàn dotats de sales de jocs, i sales on descansar, jugar en família a jocs de taula o mirar un pel·lícula.

VACANCES EN FAMÍLIA

Els albergs es troben ubicats en indrets d’alt interès turístic i cultural. Serveixen com a campament base per fer excursions i sortides en família. Des dels albergs es facilita tota la informació turística de la zona. L’objectiu de “Vacances en família” és fer que les famílies comparteixin el seu temps d’oci i augmentin els seus lligams afectius, en un entorn bonic on no s’hagi de pensar en fer ell dinar o el sopar o les tasques de la casa.

Més informació AQUÍ

🔎 Mirar el fulletó de Vacances en família AQUÍMÉS INFORMACIÓ

Vacances en família-Primera Convocatòria

data inici
27-01-2020
data fi
10-02-2020

Més informació

Terminis de preinscripció, sorteig i adjudicació

Primera convocatòria
  • Preinscripcions: del 27 de gener des de les 12:00 h fins al 10 de febrer a les 12:00 h
  • Sorteig: 12 de febrer a les 12.00 h
  • Publicació del sorteig: 14 de febrer a les 12:00 h
  • Descàrrega de la documentació de les adjudicacions directes: 17 de febrer des de les 12:00 h
  • Llista d'espera: 19 de febrer a les 12:00 hInici de les auto adjudicacions de les places lliures: 4 de març a les 12:00 h

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.