Plans i activitats familiars per comarca

Cercador d’activitats familiars. Plans amb nens a Catalunya.

Busca al cercador plans per fer amb nens a Catalunya. Pots buscar activitats per comarca o per població.

Fes clic sobre la comarca i/o població que t’interessi i descobreix totes les activitats familiars que et proposem a Sortir amb nens. Sota el mapa veuràs les activitats per fer amb nens més destacades.

Sant Fruitós de Bages

Activitats familiars a Sant Fruitós de Bages. Sortir amb nens al Bages.

TALLERS FAMILIARS AL MÓN SANT BENET

Tallers familiars al Món Sant Benet. Bon profit! En aquest taller descobrirem tècniques i recursos per treure’n profit i elaborarem unes saboroses receptes. Bon profit ben aprofitat!

TARDOR AL MÓN SANT BENET

Món Sant Benet viurà la tardor més silvestre amb "Els Sabors de la terra. Festa i mercat de tardor", un cap de setmana ple d’activitats al voltant de l’alimentació, el paisatge i les tradicions pròpies de l’època de tardor.

VINE AMB BUS AL MÓN SANT BENET, TALLER + DINAR

Ara pots venir amb bus fins al Món Sant Benet, fer una activitat en família i dinar a La Fonda. Dissabtes a les 9.30 hores, des de Barcelona

bages con niños ACTIVITATS PER FER AL BAGES AMB NENS

Teniu pensada una escapadeta al Bages amb nens i no sabeu què fer? Doncs hi ha mil activitats i llocs per visitar! Descobriu tot el que hi podeu fer aquí.

VISITES FAMILIARS A MÓN SANT BENET

El magnífic monestir de Sant Benet de Bages s’ha convertit en un espai museïtzat que permet fer un recorregut històric i emocional pels seus espais més representatius, i que dóna a conèixer en conjunt l’evolució social de Catalunya al llarg…

PASSEJADA PEL MEANDRE DEL RIU LLOBREGAT AL SEU PAS PEL MÓN SANT BENET

Ressegueix la riba dreta del riu Llobregat entre la zona del Pomàrium i l’aparcament. El recorregut permet l’observació d’ocells aquàtics com ànecs collverds i bernats pescaires, entre altres.

LA SÈQUIA, de BALSARENY A MANRESA

La Sèquia va de Balsareny fins a Manresa, passant pels termes municipals de Sallent, Santpedor i Sant Fruitós de Bages. Té un recorregut de 26,7 quilòmetres.

MAS DE SANT ISCLE

Història i vins. Sant Iscle és un dels nuclis de poblament més antic del Pla de Bages. Es pot visitar l'esglèsia pre-romànica.