Plans i activitats per comarca

Cercador d’activitats familiars. Plans amb nens a Catalunya.

 

Busca al cercador plans per fer amb nens a Catalunya. Pots buscar activitats per comarca o per població.

Fes clic sobre la comarca i/o població que t’interessi i descobreix totes les activitats familiars que et proposem a Sortir amb nens. Quan selecciones la comarca i/o població, es refrescarà la pàgina i sota el mapa apareixaran les activitats més destacades per fer amb nens i nenes.

Sant Fruitós de Bages

Activitats familiars a Sant Fruitós de Bages. Sortir amb nens al Bages.

TALLERS FAMILIARS AL MÓN SANT BENET

Tallers familiars al Món Sant Benet. "La cuina en joc" Un “concurs” divertit per viure’l en família per aprendre tot jugant, algunes de les particularitats del producte de temporada, el reaprofitament i alguns trucs contra el malbaratament. Així com la…

VISITES FAMILIARS A MÓN SANT BENET

Visites familiar al Món Sant Benet. Descobreix els racons i les històries del Monestir, viu un viatge per mil anys d'història, fes un recorregut modernista, o passeja pels voltants de Sant Benet.

PASSEJADA PEL MEANDRE DEL RIU LLOBREGAT AL SEU PAS PEL MÓN SANT BENET

Ressegueix la riba dreta del riu Llobregat entre la zona del Pomàrium i l’aparcament. El recorregut permet l’observació d’ocells aquàtics com ànecs collverds i bernats pescaires, entre altres.

ACTIVITATS PER FER AL BAGES AMB NENS

Teniu pensada una escapadeta al Bages amb nens i no sabeu què fer? Doncs hi ha mil activitats i llocs per visitar! Descobriu tot el que hi podeu fer aquí.

LA SÈQUIA, de BALSARENY A MANRESA

La Sèquia va de Balsareny fins a Manresa, passant pels termes municipals de Sallent, Santpedor i Sant Fruitós de Bages. Té un recorregut de 26,7 quilòmetres.

MAS DE SANT ISCLE

Història i vins. Sant Iscle és un dels nuclis de poblament més antic del Pla de Bages. Es pot visitar l'esglèsia pre-romànica.