VISITES FAMILIARS A MÓN SANT BENET

 QUÈ ÉS MÓN SANT BENET?

Món St Benet és un projecte cultural, turístic i de lleure d’una gran singularitat que fusiona l’art medieval, la natura i la gastronomia per crear una proposta d’oci atractiva pensada per a tots els públics. Les famílies disposeu d’un ampli ventall d’activitats per gaudir dels diferents espais.

CONSULTEU ELS TALLERS FAMILIARS!

Monestir de Món Sant Benet

El magnífic monestir de Sant Benet de Bages s’ha convertit en un espai museïtzat que permet fer un recorregut històric i emocional pels seus espais més representatius, i que dóna a conèixer en conjunt l’evolució social de Catalunya al llarg de mil anys d’història.


PUBLICITATVISITES AL MONESTIR, FUNDACIÓ ALÍCIA I ALS HORTS DE SANT BENET

Món Sant Benet ofereix diverses visites guiades durant tot l’any que permeten conèixer el Monestir de Sant Benet de Bages, la Fundació Alícia i els Horts de Sant Benet.

Visites guiades al monestir. Es realitzen dos itineraris diferents, que permeten descobrir l’empremta que la història ha deixat al llarg de 1.000 anys, des de l’alta edat mitjana fins al modernisme, en aquest indret únic.

Les visites s’han concebut a partir d’un muntatge multisensorial, que provoca un efecte vivencial:

Visita medieval “Mil anys de sensacions”

Un recorregut pels espais més emblemàtics del monestir; l’església, el claustre, el celler i les cel·les de la galeria de Montserrat que ens permetrà posar-nos a la pell dels habitants del monestir.

Visita modernista “Un dia a la vida de Ramon Casas”

Estiu de 1924. La família del pintor Ramon Casas arriba avui per passar l’estiu a Sant Benet, convertit en una fantàstica residència d’estiu remodelada amb el gust del Modernisme. Després de dues dècades d’obres, el Monestir és un indret suggestiu: han portat mobles d’arreu, han aplegat una col·lecció d’arts decoratives imponent, i han convertit el Monestir en un espai romàntic, amb jardins plens d’aromes.

Serem els visitants privilegiats d’aquest primer dia d’estiu, travessant les estances del sobreclaustre i passant per l’apartament de l’artista Ramon Casas. Música, llum, imatges… ens guiaran per salons i habitacions, per viure una experiència plena de suggestió i sensibilitat.

A més, hi ha una nova visita al campanar, i una especialment pensada per descobrir el monestir en família:

Del campanar estant

Pujar les escales del campanar, descobrir-ne l’antic accés romànic, sentir el batall de les campanes a tocar, i des d’allà contemplar el monestir i el seu voltant com mai l’heu vist.

món sant benet

Aquesta visita és un complement a les visites Mil anys de sensacions i Un dia a la vida de Ramon Casas.

Descobrim el monestir en família

A través d’un conte ens endinsarem en el monestir medieval acompanyats d’un guia que ens en descobrirà tots els seus racons i les històries que s’hi amaguen.

És una activitat pensada especialment per a tota la família on petits i grans podran gaudir de la màgia del muntatge museogràfic i també d’unes explicacions a la seva mida.

Visita guiada a la Fundació Alícia

Permet descobrir aquest centre de recerca científica i gastronòmica, liderada per Ferran Adrià, única en el món. Podem visitar aquest espai de recerca i experimentar amb les nostres percepcions en el taller-demostració “El sentit dels sentits”.

Com funcionen els nostres sentits en el moment de menjar? Ens ajuden o ens enganyen? Per què mengem unes coses i no d’altres que també són comestibles? Tastarem, degustarem, en un joc que ens farà més conscients de nosaltres mateixos, i de la importància que té la cuina com a tret diferencial dels humans.

COMPRA D’ENTRADES


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

Camí de Sant Benet, s/n (08272 Sant Fruitós de Bages)

Comarca:

Bages
Latitud i Longitud:
41.7445230, 1.8999770
Mòbil:
902 87 53 53
E-mail:
info@monstbenet.com
Web:
http://monstbenet.com/ca?#

Més informació

Com arribar-hi
En cotxeDes de Barcelona: Per l’autopista E9-C16 : Sortida 54 – Sant Fruitós de Bages / Navarcles (seguint direcció Navarcles) Per la A2/C55 : Sortida N-141c-Sant Fruitós de Bages / Navarcles (seguint direcció Navarcles)Des de Girona o Lleida (Eix Transversal): Sortida 141 A E9 C16 – Sant Fruitós de Bages / Barcelona Sortida 54 – Sant Fruitós de Bages / Navarcles (seguint direcció Navarcles)Des de Berga: Seguir direcció E9 C16 – Terrassa / Barcelona Sortida 54 – Sant Fruitós de Bages / Navarcles (seguint direcció Navarcles)