Plans i activitats per comarca

Cercador d’activitats familiars. Plans amb nens a Catalunya.

 

Busca al cercador plans per fer amb nens a Catalunya. Pots buscar activitats per comarca o per població.

Fes clic sobre la comarca i/o població que t’interessi i descobreix totes les activitats familiars que et proposem a Sortir amb nens. Quan selecciones la comarca i/o població, es refrescarà la pàgina i sota el mapa apareixaran les activitats més destacades per fer amb nens i nenes.

Girona

Activitats per fer amb nens a Girona. Sortir amb nens al Gironès.

ACTIVITATS FAMILIARS AL MUSEU D’ART DE GIRONA

Tallers de Nada: Fem una figureta pel pessebre. Amb aquest taller, podreu crear la vostra figureta personalitzada de pessebre inspirant-vos en els personatges del Museu. Modelareu amb fang el personatge que més us agradi i així el pessebre d’aquest any…

CINEMA FAMILIAR – TRES LLADRES I UN LLEÓ

Cinema familiar a Barcelona: "Tres lladres i un lleó" és una història que parla de la importància d'educar els nens i nenes en la tolerància, l'empatia i la inclusió per a viure en grup. Un missatge bonic tractat en clau…

CASALS I ACTIVITATS INFANTILS A GIRONA, AMB SALSA JOVE

Casal de Nadal. Al casal de Nadal, els petits i petites des de 3 anys fins joves de 17 anys podran gaudir d’activitats dinàmiques, tallers creatius, activitats educatives, sortides especials, molts regals i sorpreses, i fins i tot una pista…

MUSEU DEL CINEMA A GIRONA

Museu del cinema a Girona. Explora més de 20.000 articles relacionats amb el cinema recopilats pel director català Tomàs Mallol.

escapada amb nens a Girona ESCAPADA AMB NENS A GIRONA

Girona és una ciutat plena d'història, art i amb molta natura. Des de Sortir amb nens et diem els llocs a visitar en una escapada amb nens a Girona.

RUTA DEL CARRILET D'ANGLÈS A AMER RUTA DEL CARRILET D’ANGLÈS A AMER

La ruta que hem fet des de sortir amb nens va d'Anglèss a Amer, a la comarca de La Selva. Es combinen trams d'asfalt amb camins de terra.

FESTA D'ANIVERSARI A SOULD PARK FESTA D’ANIVERSARI A SOULD PARK

Bufa les espelmes a Soul Park. Sould Park presenta un nou servei per a celebracions d'aniversari a mida per tal que els més petits gaudeixin d'una festa inoblidable.