Plans i activitats per comarca

Cercador d’activitats familiars. Plans amb nens a Catalunya.

 

Busca al cercador plans per fer amb nens a Catalunya. Pots buscar activitats per comarca o per població.

Fes clic sobre la comarca i/o població que t’interessi i descobreix totes les activitats familiars que et proposem a Sortir amb nens. Quan selecciones la comarca i/o població, es refrescarà la pàgina i sota el mapa apareixaran les activitats més destacades per fer amb nens i nenes.

Girona

Activitats per fer amb nens a Girona. Sortir amb nens al Gironès.

LES MILLORS BSO DE DISNEY AMB LA FRANZ SCHUBERT FILHARMONIA

La Franz Schubert Filharmonia s’endinsa al meravellós món fantàstic de Disney amb les seves millors Bandes Sonores, del 27 de gener al 4 de febrer de 2023. Podreu viure la màgia en directe de les millors cançons de pel·lícules com…

ACTIVITATS FAMILIARS AL MUSEU D’ART DE GIRONA

Caçamosques a Girona! Coneixeu la llegenda de les mosques de Sant Narcís? Poseu a prova els vostres coneixements i habilitats en aquest joc de pistes per Girona!

CINEMA FAMILIAR – LA BARCA DEL VENT. NOA I ALTRES CONTES

Cinema familiar a Barcelona: "La barca del vent". La Noa és una nena de nou anys que va a l’illa de Benac’h, a la Bretanya francesa, per estar amb la seva mare. S’adona que tots els infants que hi viuen…

MUSEU DEL CINEMA A GIRONA

Museu del cinema a Girona. Explora més de 20.000 articles relacionats amb el cinema recopilats pel director català Tomàs Mallol.

escapada amb nens a Girona ESCAPADA AMB NENS A GIRONA

Girona és una ciutat plena d'història, art i amb molta natura. Des de Sortir amb nens et diem els llocs a visitar en una escapada amb nens a Girona.

RUTA DEL CARRILET D'ANGLÈS A AMER RUTA DEL CARRILET D’ANGLÈS A AMER

La ruta que hem fet des de sortir amb nens va d'Anglèss a Amer, a la comarca de La Selva. Es combinen trams d'asfalt amb camins de terra.

FESTA D'ANIVERSARI A SOULD PARK FESTA D’ANIVERSARI A SOULD PARK

Bufa les espelmes a Soul Park. Sould Park presenta un nou servei per a celebracions d'aniversari a mida per tal que els més petits gaudeixin d'una festa inoblidable.