Plans i activitats per comarca

Cercador d’activitats familiars. Plans amb nens a Catalunya.

 

Busca al cercador plans per fer amb nens a Catalunya. Pots buscar activitats per comarca o per població.

Fes clic sobre la comarca i/o població que t’interessi i descobreix totes les activitats familiars que et proposem a Sortir amb nens. Quan selecciones la comarca i/o població, es refrescarà la pàgina i sota el mapa apareixaran les activitats més destacades per fer amb nens i nenes.

Sant Boi de Llobregat

Activitats per fer en família a Sant Boi de Llobregat. Sortir amb nens al Baix Llobregat.

DESCOMPTES PER A FAMÍLIES AL BAIX LLOBREGAT

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat reedita de nou el cupons adreçats a les famílies amb nous descomptes i promocions. Amb el nous cupons, es poden visitar els principals atractius turístics del Baix Llobregat a preus especials.

ANEM A PASTURAR A LA MUNTANYA DE SANT RAMON

L'objectiu és fer un matí de pastor, conèixer el ramat d'ovelles i xais que passen aquí l'hivern, i desprès d'un petit tastet de pa, vi i formatge sortir a pasturar amb el pastor i el seu gos. Els diumenges al…

ELS ESPAIS NATURALS DEL DELTA DEL LLOBREGAT

El delta del Llobregat, format per una extensa plana de 98 km2, entre el massís del Garraf i Montjuïc, conserva una de les zones humides més importants de Catalunya. El delta és un mosaic de paisatges on els espais naturals…

torre de benviure TORRE BENVIURE, A SANT BOI DE LLOBREGAT

Activitat gratuïta: Cada primer diumenge de mes, s'organitza una visita teatrealitzada a càrrec de Roc de Benviure, un soldat atrapat en el temps.