Plans i activitats familiars per comarca

Cercador d’activitats familiars. Plans amb nens a Catalunya.

Busca al cercador plans per fer amb nens a Catalunya. Pots buscar activitats per comarca o per població.

Fes clic sobre la comarca i/o població que t’interessi i descobreix totes les activitats familiars que et proposem a Sortir amb nens. Quan selecciones la comarca i/o població, es refrescarà la pàgina i sota el mapa apareixaran les activitats més destacades per fer amb nens i nenes.

Sant Boi de Llobregat

Activitats per fer en família a Sant Boi de Llobregat. Sortir amb nens al Baix Llobregat.

ESPECTACLES FAMILIARS A SANT BOI DE LLOBREGAT

Espectacles familiars a Sant Boi de Llobregat. Periquillo, innocent i eixerit, combina la música, l’humor i el teatre de gest per tal de sortir-se’n de tots els embolics que se li presenten.

DESCOMPTES PER A FAMÍLIES AL BAIX LLOBREGAT

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat reedita de nou el cupons adreçats a les famílies amb nous descomptes i promocions. Amb el nous cupons, es poden visitar els principals atractius turístics del Baix Llobregat a preus especials.

ANEM A PASTURAR A LA MUNTANYA DE SANT RAMON

L'objectiu és fer un matí de pastor, conèixer el ramat d'ovelles i xais que passen aquí l'hivern, i desprès d'un petit tastet de pa, vi i formatge sortir a pasturar amb el pastor i el seu gos. Els diumenges al…

turistren TURISTREN: ESCAPADES LÚDIQUES EN FAMÍLIA AMB FGC

El bitllet combinat Turistren fa possible la visita de grans destins que combinen la cultura, l’aprenentatge i, sobretot, la diversió. Surt amb el Turistren i viu un munt d'aventures en família! Hi ha més de 100 activitats per triar!

ELS ESPAIS NATURALS DEL DELTA DEL LLOBREGAT

El delta del Llobregat, format per una extensa plana de 98 km2, entre el massís del Garraf i Montjuïc, conserva una de les zones humides més importants de Catalunya. El delta és un mosaic de paisatges on els espais naturals…

torre de benviure TORRE BENVIURE, A SANT BOI DE LLOBREGAT

Activitat gratuïta: Cada primer diumenge de mes, s'organitza una visita teatrealitzada a càrrec de Roc de Benviure, un soldat atrapat en el temps.