NADAL AMB NENS AL BAIX LLOBREGAT

Més de 50 propostes per viure la màgia del Nadal al Baix Llobregat

El Baix Llobregat posa en marxa una original campanya per compartir la il·lusió del Nadal que podreu veure al web esnadal.cat  Un lloc on descobrir els atractius, les activitats, les fires i les festes més rellevants del Baix Llobregat durant les festes.

Més de 50 propostes, fires i festes per a somiar i gaudir d’aquestes dates tan especials a un salt de Barcelona i un fantàstic sorteig!.

 

Les activitats familiars del Baix Llobregat

Per gaudir en família, el web proposa les pistes de gel de Sant Andreu de la Barca i de Sant Vicenç dels Horts, un fantàstic viatge al cel del Nadal en el planetari del Castell de Cornellà, un recorregut de llums màgic pel Bosc Encantat de Gavà i de Castelldefels, el Campament d’en Fanguet i la Terrisseta als Museus d’Esplugues, el Campament Oriental del Mag Maginet a Cornellà de Llobregat..

I també hi haurà tallers de tota mena, des dels més tradicionals com cuinar galetes de Nadal, fins als més novedosos com les manualitats amb circuits elèctrics per crear decoracions lluminoses amb LEDs.

Al web esnadal.cat es troben activitats i propostes nadalenques per anar en família, per gaudir de la natura i l’esport, per assistir a espectacles, i per visitar indrets d’interès turístic. També tallers i propostes gastronòmiques, dinars i sopars en restaurants i ofertes d’estades en allotjaments.

 

Els espais emblemàtics del Baix Llobregat

A més, el Baix Llobregat convida descobrir els llocs emblemàtics de la comarca, com les Coves de Montserrat i el nucli antic medieval de Collbató, el Castell de Castelldefels i Piratia, Catalunya en Miniatura (i el seu Caçations), la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, l’itinerari modernista Jujol a Sant Joan Despí, i la planta noble del Museu Palau Mercader de Cornellà de Llobregat, entre moltes altres propostes que trobareu al web.

NADAL AMB NENS AL BAIX LLOBREGAT

 

Fires, fires nadalenques, pessebres i espectacles de llums al Baix Llobregat

Es presenta un mes de desembre molt animat al Baix Llobregat, des de la Fira Avícola de la Raça Prat (del 2 al 4 de desembre) i la Fira de la Puríssima de Sant Boi (del 6 al 8 de desembre), fins a una experiència única al parc de llums interactiu Lumagica, que ens submergeix en un món de màgia i diversió fins el 8 de gener a Catalunya en Miniatura,

 

o el famós Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat amb un recorregut de 700 metres en plena natura.

A més, les Fires i Mercats de Nadal per tot el territori com el de Sant Nicasi a Gavà, a Cervelló, Collbató, Vallirana o Sant Esteve Sesrovires, la fira Medieval Castrum Fidelis de Castelldefels, espectacles per a tots els públics com els concerts de Nadal a Sant Boi de Llobregat, al Prat de Llobregat, a Sant Joan Despí i a Cornellà de Llobregat, i Pessebres vivents com el de Sant Boi de Llobregat o el del Prat de Llobregat.

 

El sorteig del Baix Llobregat

La campanya de Nadal, ve acompanyada pel sorteig d’un lot solidari de Nadal molt festiu “i suculent”, farcit de productes de proximitat i complementat amb una escapada al Castell de Castelldefels.

 

La Gastronomia al Baix Llobregat

A nivell gastronòmic, la campanya de Nadal proposa menús especials als restaurants de la comarca i també amb estades als diferents allotjaments.

 

 MÉS INFORMACIÓ

lloc

Baix Llobregat!

Més informació

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.